20_11_13_jardaepites

Épül a járda a Diósdi úton

Készül a járda a Diósdi út Hérics és Kakukkfű utcai szakaszán. Korábban már pályázott az önkormányzat a járdafelújításra, amit sajnos nem nyertek meg, ezért most saját forrásból egy rövidebb szakaszon valósul meg a járdaépítés.

Andrasek Mónika önkormányzati képviselő arról számolt be, hogy a Diósdi út Hérics és Kakukkfű utcai szakaszán nagyon rossz állapotban volt már a járda, a járólapok elmozdultak, egyenlőtlen volt a felülete, ami már komoly balesetveszélyt jelentett, és szerették volna elkerülni, hogy tovább romoljon a helyzet. „Elsőként felszedték a régi járólapokat, ez nagyon gyorsan ment és most már az alapot csinálják. Ezt követően viacolorral fogják borítani, így sokkal szebb és strapabíróbb lesz a járda mint korábban, ráadásul szélesedik is.”

A tervek szerint két héten belül át is adják a járdát. Andrasek Mónika azt kéri a lakosoktól, hogy a  munkálatok idején gyalogosan lehetőség szerint a hátsó utcákat használják, mert jelenleg roppant balesetveszélyes. Most már szalaggal is le van zárva a munkaterület, de sokan még így is ott próbálnak meg közlekedni.

További cikkeink

További cikkeink

Meghibásodás történt az ivóvízhálózatban Érden, a Sóskúti úton május 25-én, a kora délutáni órákban, amely miatt az érintett területen és környékén akadozhat vagy szünetelhet

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email