22_03_29_erdmost_nincskep

Támogatók kerestetnek az SNI-kártyához

22_03_29_erdmost_nincskep

Támogatók kerestetnek az SNI-kártyához

A vírushelyzet miatt januárra tolja a sajátos nevelési igényű gyermekeket nevelő családok részére kedvezményeket biztosító kártya bevezetését az önkormányzat. Az addig hátralévő időben szeretnék feltérképezni, mely cégek működnének együtt partnerként - hangzott el a csütörtöki online megbeszélésen.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A vírushelyzet miatt várhatóan januárra halasztja az SNI-kártyák bevezetését az önkormányzat – ebben állapodtak meg a város, a szociális szféra és az érintett civil szervezetek képviselői egy csütörtök délutáni online egyeztetésen. Mint Andrasek Mónika önkormányzati képviselő elmondta, az SNI-s gyermekeket nevelő szülők e kártya felmutatásával soron kívüli ügyintézésben részesülhetnek majd a hivataloknál, de akár több kedvezményt is kaphatnának.

– Szeretnénk feltérképezni, mely szervezetek, cégek működhetnének együtt partnerként – természetesen az önkormányzati intézményeken kívül, amelyeket első körben szeretnénk bevonni, egyben példát is mutatva. Szeretnénk, ha jelentkeznének azok a vállalkozások – magán rendelőintézetek, éttermek, üzletek –, amelyek fel tudnak ajánlani pár százalékos kedvezményt, egyéb támogatást az SNI-s családoknak.

A felajánlásokat Andrasek Mónikánál tehetik meg a segíteni szándékozó vállalkozások, az andrasek.monika@erd.hu e-mailcímen.

A sajátos nevelési igényű gyermekeket nevelő családoknak az élet számos más területén rengeteg nehézséggel kell megküzdeniük, ez a kártya könnyebbé teheti mindennapjaikat.

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email