22_03_29_erdmost_nincskep

Nem érte váratlanul a Gárdonyit a digitális átállás

22_03_29_erdmost_nincskep

Nem érte váratlanul a Gárdonyit a digitális átállás

Már tanévkezdéskor felkészültek az esetleges digitális oktatásra az érdi Gárdonyi iskolában. A bejelentett szigorítások így nem érték meglepetésként az intézményt, megvannak a személyi és technikai feltételek is – nyilatkozta Pintérné Bernyó Piroska igazgató az Érd Fm 101.3-on.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A technikai feltételek is adottak a digitális oktatáshoz, a legtöbb tanár a saját eszközét használja, de 18 laptopot is kiosztott az iskola már év elején, illetve 25 tablet is van igény esetére – sorolta a Gárdonyi iskola igazgatója.

Tájékoztatása szerint 4 koronavírusos tanuló volt eddig náluk, két osztály került karanténba az őszi szünet előtt, illetve egy a napokban átállt a digitális oktatásra.

Pintérné Bernyó Piroska elmondta, hogy az ilyenkor szokásos szalagavatót már szeptemberben elhalasztották február 26-ra, de a szalagtűzést szeretnék mielőbb megtartani.

Az általános iskolások testhőmérsékletét továbbra is mérik minden reggel, a beléptetéskor, amíg a középiskolásokat digitálisan oktatják. Pintérné azt is kiemelte, hogy a közösségi terekben mindenkinek kötelező, a tanórákon pedig ajánlott a maszk viselete, amit a diákok maximálisan be is tartanak.

Az intézményvezető azt is elmondta, hogy ugyan vannak megfázásos betegek, illetve 4 pedagógus a fertőzés miatt bezárt óvodába járó gyerekével van otthon, de jövő héten várhatóan már dolgozni tudnak.

Végül az ifjúsági önkormányzati választások kapcsán hozzátette: nagyon büszke, hogy már negyedszer választották a Gárdonyi jelöltjét az ifjúsági önkormányzat diákpolgármesterévé és különösen büszke a diákjaik összefogása miatt.


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email