22_03_29_erdmost_nincskep

Az érdi Lidl és az Aldi is rövidített az üzletei nyitvatartásán

22_03_29_erdmost_nincskep

Az érdi Lidl és az Aldi is rövidített az üzletei nyitvatartásán

A magyarországi nagy üzletláncok közül először a Lidl és az Aldi tett közzé információt új nyitvatartásiról azután, hogy Orbán Viktor hétfőn újabb kijárási korlátozásokat jelentett be.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

 Ez alapján 

  • a Lidl azt közölte, hogy a boltjaik november 11-től hétfőtől szombatig 19:00-ig tartanak nyitva, vasárnap változatlan nyitvatartással várják a vásárlókat,
  • az Aldi  honlapján az olvasható, hogy az ülzeteik hétfő és szombat között 7 és 19 óra között lesznek látogathatók, vasárnap pedig 7 órától 18 óráig lehet a botjaikban vásárolni.
  • Az Ikea három magyarországi áruháza a hét valamennyi napján reggel 9-tól este 7-ig lesz nyitva, az éttermeit és a játszóházait viszont bezárja a cég, az áruházakban található kisboltban viszont a nyitvatartási időben lehet vásárolni. Az Ikea tájékoztatásából kiderül, hogy a járványhelyzet miatt megnőtt az online bolt forgalma, ezért fennakadás lehet, ebben az esetben az érintetteknek érdemes később leadniuk a rendelést.
  • Az Obi barkácsáruházai hétfőtől szombatig reggel 8-tól este 7-ig lesznek nyitva, vasárnap pedig reggel 8-tól este 6-ig. 
  • A Metro áruházainak egy része hétfőtől szombatig reggel fél 6-kor a többiek 6-kor nyitnak és este 7-ig tartanak nyitva, vasárnap jellemzően fél 8-kor nyitnak és este fél 6-kor zárnak.

A többi boltlánc üzletei is biztosan bezárnak este 7-kor. A benzinkutakra nem vonatkozik a korlátozás, így azok nyitva lehetnek.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email