22_03_29_erdmost_nincskep

Kiválóan sportoló diákjait díjazza a város

22_03_29_erdmost_nincskep

Kiválóan sportoló diákjait díjazza a város

Az önkormányzat felhívást tett közzé az Érd Kiváló Sportolója, valamint az Érd Kiváló Sportcsapata Díjra, amit azok az általános és középiskolás diákok nyerhetnek el, akik egyéni vagy csapatsportágban országos diákolimpián, bajnokságon kimagasló helyezést értek el, illetve válogatott kerettagok.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint a felhívásban áll, az Érd Kiváló Sportolója Díj azoknak a diákoknak adományozható, akik egyéni, vagy csapatsportágban országos diákolimpián vagy országos bajnokságon első helyezést értek el, vagy válogatott kerettagok. Az Érd Kiváló Sportcsapata Díj azoknak a csapatoknak adományozható, amelyek a szakszövetség által kiírt csapatsportágban országos diákolimpia döntőjén, vagy országos bajnokságon 1-3. helyezést értek el.

Az Érd Kiváló Sportolója Díj és az Érd Kiváló Sportcsapata Díj odaítélésére a köznevelési intézmények vezetői, valamint a sportszervezetek vezetői tehetnek javaslatot.  A köznevelési intézmények vezetői, valamint a sportszervezetek vezetői az elismerések adományozása érdekében évente egy személyre és egy csapatra tehetnek javaslatot. Ehhez az elért eredményekről, a válogatottságról a sportág országos szakszövetségének, illetve a Magyar Diáksport Szövetségnek az igazolása szükséges. Az elismerés adományozásáról a Sport Bizottság dönt.

A javaslatokat a Sport Bizottságnak címezve, a Polgármesteri Hivatal Humán Irodáján (2030 Érd, Budai út 8.) kell benyújtani. Bővebb információt Havril Károly sportreferens nyújt a következő elérhetőségeken: 06/23/522-300/216 telefonszámon, havril.karoly@erd.hu e-mail címen.

A benyújtás határideje 2021. január 8.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email