22_03_29_erdmost_nincskep

Itt juthatunk hideg élelemhez, meleg ruhához

22_03_29_erdmost_nincskep

Itt juthatunk hideg élelemhez, meleg ruhához

Jön a hideg, szükség van a meleg ruhára, és sok helyen elkel az élelmiszertámogatás is. A családsegítő Vörösmarty utcai épületében heti két alkalommal vehetnek át a nélkülözők élelmiszercsomagot, ruhaneműt pedig minden hétköznap kora délután kaphatnak (vagy adhatnak le) az Emma utcában.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Hideg élelmiszereket tartalmazó csomagot – amit adományokból állítanak össze – a családsegítő Vörösmarty utcai épületében kedden és csütörtökön kaphatnak a nélkülözők. A családgondozók biztosítják azt is, hogy azoknak, akik betegségük, koruk miatt nem tudnak eljönni az élelmiszerért, házhoz kapják ezeket a gyakran életmentő csomagokat.

Aki meleg ruhában szenved hiányt, annak jó hír, hogy az Emma utca 8. szám alatt most is lehet ruhát leadni, illetve átvenni, minden hétköznap 12 és 14 óra között. Aki adományozni szeretne, tartsa szem előtt, hogy csak a jó állapotú és minőségű, tiszta ruhanemű jelent segítséget. Hogy hogyan érdemes adományozni – és hogyan nem -, arról itt írtunk korábban.

Ha szeretne segítséget kérni krízishelyzetbe került ismerősének, családtagjának, vagy akár az utcán lát olyan embert, akinek láthatóan szüksége volna a támogatásra, vagy Ön szorul segítségre, az alábbi számokat hívhatja:

 

 

 

 

 

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email