22_03_29_erdmost_nincskep

Valóban megtelt Érd?

22_03_29_erdmost_nincskep

Valóban megtelt Érd?

A 2030 Egyesület által felvetett kérdést sok érdi lakos válaszolta már meg, saját szemszögéből, egyeztetést is tartott erről a városvezetés. Csütörtök este Martin Norbert, az egyesület elnöke és Harmat Béla egykori polgármester beszélgetett a témáról az Érdi Televízió kamerája előtt.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A 2030 Egyesület társadalmi vitát kezdeményezett közösségi oldalán, melynek az „Érd megtelt” címet adta. A cél az volt, hogy felmérjék: a lakosság negatív vagy pozitív folyamatnak érzékeli-e azt a jelenséget, hogy a város az elmúlt időszakban a leggyorsabban növekvő lakosságszámmal büszkélkedhet. 

A hozzászólások túlnyomó többsége a lakosságszám-növekedést, illetve annak jelenlegi ütemét káros hatásként írta le, és számos negatív példát is bemutattak. A város vezetése egyeztetésre hívta a 2030 Egyesületet. A megbeszélésen részt vett Érd polgármestere, két alpolgármestere, főépítésze és a lakosságszolgálati iroda vezetője – erről bővebben itt olvashatnak. 

Az Érdi Televízió Párbeszéd című műsorának csütörtöki adásában Martin Norberttel, az egyesület elnökével és Harmat Bélával, Érd egykori polgármesterével Gárdos Attila beszélgetett ugyanerről a témáról:

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email