22_03_29_erdmost_nincskep

Megadták a kilövési engedélyt a vaddisznókra

22_03_29_erdmost_nincskep

Megadták a kilövési engedélyt a vaddisznókra

Több lakossági bejelentés érkezett az önkormányzathoz, a közterület-felügyelethez, és a rendőrséghez is, hogy vaddisznók járják Érd Parkváros környékét. Az ügy kapcsán Érd Megyei Jogú Város Jegyzője lakossági felhívást tett közzé.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Érd Megyei Jogú Város Jegyzőjének kérelmére Érd közigazgatási belterületén a károkat okozó vad elejtéséhez – köz, és vagyonbiztonsági okokból – az Érdi Rendőrkapitányság belterületi kilövési engedélyt adott ki a vaddisznóra. A kilövés ideje 2020. december 21-ig tart. A vadászat minden esetben 15.00-8.00 óra közötti időszakban végezhető.

Elejtés helye: 2030 Érd Sóskúti út, Visegrádi utca, Hegyalja utca, Vereckei utca, Füzérvári utca, Törcsvári utca, Drégelyi utca által határolt terület.

A vadásztársaság emberei a jogszabályi előírások szigorú betartásával, nagy körültekintéssel fogják végezni a vadászati tevékenységet, de a személyi sérülés vagy a súlyosabb tragédia elkerülése érdekében a fent jelzett területen a kilövés ideje alatt fokozott figyelemmel tartózkodjanak.

Vaddisznó észlelése esetén hívják a 23/522-381-es éjjel-nappal hívható telefonszámot!

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email