22_03_29_erdmost_nincskep

Legyőzte a rák a négy gyermekes tárnoki apukát

22_03_29_erdmost_nincskep

Legyőzte a rák a négy gyermekes tárnoki apukát

Zoliért, a 42 éves, tárnoki, négy gyermekes édesapáért egy egész ország szurkolt, hogy ő kerüljön ki győztesként abból a kemény és hosszú harcból, amit a nyirokrák egy ritka fajtájával kellett megvívnia. A csata kiegyenlítetlen volt és végül örökre elszakította őt feleségétől és gyermekeiktől.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Zoli történetét már korábban is megírtuk . Ő volt az, akiért egy ország fogott össze, hogy CAR-T terápiát kaphasson Izraelben, ami a Non-Hodgkin limfóma esetén az egyik legeredményesebb kezelés lehet. Később itthon transzplantáción is átesett, de aztán októberben leromlott az állapota és most végleg elment.

Zoli végig egy blogot vezetett, amiben beszámolt a kezelésekről, az állapotáról,  „Legyőzlek NHL” címmel. Ezen október 18-án írta az utolsó bejegyzést:

Mondtam már, hogy lepaktálnék bárkivel, hogy lássam a gyerekeimet felnőni? Valahogy így.

Hello rák!

Tudod mit, ha megölsz, magadat is megölöd, nem lesz gazdatested. Elismerem erős vagy, bár én sem vagyok papírból. Elég régóta küzdünk egymással, kössünk békét.

Hagylak a testemben, cserébe te nem akarod az egészet magadnak, megelégszel annyival, amit eddig megszereztél.. szimbiózisban még akármennyit elélhetünk egymás mellett… win-win hm???

Niki, a felesége a Facebookon hozott létre egy oldalt, hogy követhessék Zoli remélt gyógyulását azok, akik akár anyagilag, akár lelkileg támogatták őket a betegség ellen vívott kemény küzdelmükben. A bejegyzések olvasói pedig annak is „szemtanúi” lehettek, hogy Zolin kívül akadt itt még valaki, akiben kemény ellenfelére akadt a nyirokrák. Niki, Zoli felesége volt az, aki miközben azt intézte, hogy férje megkaphasson minden kezelést, ami megmentheti az életét, folyamatosan tartotta férjében a lelket és persze nevelte gyermekeiket. A legutolsó pillanatig Zoli mellett volt a kórházban is.

Az élet kegyetlen, nem adta meg az én szeretett férjemnek, hogy minden kívánsága teljesülhessen. Az, ahogyan elment, tökéletesen jellemezte Őt. Csendben, fegyelmezetten, olyan méltósággal, ami miatt míg élek büszke leszek rá, hogy a felesége lehettem.

– írta ki a közösségi oldalon létrehozott csoportban.

Mivel Zoli egyik utolsó kérése az volt, hogy a temetésén csak a legszűkebb rokoni kör legyen jelen, ezért, aki szerette volna utolsó útjára kísérni őt, az inkább juttassa el a koszorú árát a gyerekei felnevelésének segítésére, a következő számlaszámra: 

Vörös-Táncsics Nikoletta

OTP Bank

11773487-70850644

Külföldről: HU09117734877085064400000000

Az Érd FM 101.3 Köztünk marad című műsorában is beszélgettünk korábban Nikivel és Zolival. A műsort itt lehet visszahallgatni.

Őszinte részvétünk az egész családnak!

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email