22_03_29_erdmost_nincskep

Lezárják az Elöljáró utcát, félpályás korlátozás lesz a Velencei úton

22_03_29_erdmost_nincskep

Lezárják az Elöljáró utcát, félpályás korlátozás lesz a Velencei úton

Jelentősen átalakul a közlekedés a következő napokban az Elöljáró utca - Velencei úti csomópontban, ahol a Modern Városok Programban végleges lámpás csomópontot alakítanak ki. Szerdától péntekig lezárás és félpályás közlekedés várható a környéken.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Tavasszal kezdődött a az Elöljáró utca – Velencei út csomópontjának fejlesztése, amely most egy újabb szakaszába érkezett. Múlt hét végén felmarták a Velencei utat az Ügyész utca és az Előadó utca között, amelyre most végleges aszfaltréteget húznak, emiatt a Velencei úton szeptember 24-én és 25-én félpályás útzárás lesz. 

A Puhi Tárnok Kft. április 20-án megkezdte a végleges forgalomtechnika kiépítését a Velencei út-Elöljáró utca sarkán. Az érintett kereszteződés mind a négy ágát (a volt kenyérgyári behajtóval együtt) új, már végleges jelzőlámpa fogja szabályozni. 

Új gyalogos átkelőhely lesz a „kenyérgyári behajtónál”, továbbá a Velencei út 26. szám előtt meglévő gyalogos átkelőhelyet középszigettel bővítették, hogy biztonságosabb legyen az átkelés. A buszmegálló átkerült a zöldséges elé, a kenyérgyár elé pedig a közterületen járdát és parkolót építettek.  A csomópontot kanyarodó sávokkal szélesítették ki az Elöljáró utca és a telephely irányába.

Az Elöljáró utcában is a kopóréteget fogják felhúzni a következő napokban, emiatt az utcát elzárják az autós-motoros forgalom előtt szeptember 23-a és 25-e között teljes szélességben. Kerülni szerdán és csütörtökön KIZÁRÓLAG az Előadó utca – Hivatalnok utca irányában lehet, ugyanis ezen a két napon zárva lesz a haladás az Ügyész utca felé is, ahol a sárrázó kap új burkolatot és szegélyt. Pénteken (25-e) már az Eszperantó tér – Ügyész utca is kerülő útként funkcionál majd. 

 

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email