A hétvégén Tárnokon szüretelnek

A 15. Szüreti Mulatságot tartják hétvégén, Tárnokon, a Heinrich Antal Ház mögötti területen. A szervezők a járványügyi előírások figyelembevételével készülnek a szombati rendezvényre, és ezek betartására kérik a látogatókat is.

Az emberekkel beszélgetve az derült ki, hogy nagyon várják ezt a rendezvényt, hogy kikapcsolódhassanak – mondta el Koósné Haris Edina, az önkormányzati Köz-Ért Kft. cégvezetője az Érd FM 101.3 megkeresésére.

A program tucatnyi lovaskocsi felvonulásával kezdődik fél egy körül, – zenével, táncosokkal a tűzoltószertártól indulnak. A szüreti mulatság helyszínén eközben, egy órától a sóskúti fúvósok zenélnek, majd a lovaskocsis felvonulás végeztével, 15 órakor Lukács László polgármester nyitja meg a rendezvényt, ami aztán tánccsoportok fellépésével, majd koncerttel folytatódik, és utcabállal ér véget – sorolta a cégvezető, de gyermekprogramokkal is készülnek: fajátékokkal, kézműves sátorral, kavicsfestéssel, és a szőlőtaposás sem marad el. Ezenkívül lesz látványkonyha, kürtőskalács és lángos is. 


Kapcsolódó cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör