22_03_29_erdmost_nincskep

Kinek licitáljanak októberben?

22_03_29_erdmost_nincskep

Kinek licitáljanak októberben?

Szeptember 20-ig lehet szavazni az Érdi Civil Licit közösségi oldalán, hogy melyik érdi egyesület kapja az októberi liciteken befolyó támogatásokat. A jelöltek közé olyanok kerültek,akiket a csoporttagok javasoltak.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Martin Norbert, a csoport adminisztrátora már korábban megkérte az Érdi Civil Licit jótékonysági közösségi csoport tagjait, hogy javasoljanak olyan érdi civil egyesületeket, akiket támogatni szeretnének a következő időszakban. A hozzászólások között rengetegen javasolták az Életfa Csoportot is, de mint kiderült, a szervezet decemberben készül egy nagyszabású gyűjtő akciót hirdetni, és azt kérték, ahhoz csatlakozzon majd az Érdi Civil Licit is. A kérésüket tiszteletben tartva ők tehát nem szerepelnek azok között, akikre most szavazni lehet. 

Ott van viszont a listán:

Közülük annak fognak gyűjteni az októberi civil licitálások alkalmával, amelyik egyesületre a legtöbb szavazat érkezik szeptember 20-áig. Szavazni ezen a linken tud.  

Mint arról már többször írtunk korábban, az Érdi Civil Licit csoport a koronavírus-járvány kezdetén, március 26-án alakult a közösségi oldalon, és július végéig 4 helyi, vagy itt tevékenykedő szervezetnek segített anyagi támogatást gyűjteni. Martin Norbert tájékoztatása szerint összesen közel kétmillió forint folyt be, és mára mintegy 1300 tagot számlál a közösség. A csoporthoz  bárki, bármikor csatlakozhat, illetve másokat is meghívhat.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email