22_03_29_erdmost_nincskep

Megkezdődött az Érdi Jazz Fesztivál

22_03_29_erdmost_nincskep

Megkezdődött az Érdi Jazz Fesztivál

A rendezvényt a Bögöthy-trió nyitotta meg - ez egy olyan formáció, ami itt, az Érdi Jazz Fesztiválon debütált. Hamarosan, 19 órakor a Modern Art Orchestra lép a Földrajzi Múzeum kocsiszínjének színpadára, és vasárnap sem maradunk program nélkül.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Délután a Bögöthy-trió (Bögöthy Ádám, Szaniszló Richárd és Mester Dániel) nyitotta meg a fesztivált. 19 órakor kezd a Modern Art Orchestra, benne ugyancsak Bögöthy Ádámmal. Bartók Béla Tizenöt magyar parasztdalának eredetileg szóló zongora darabjait a Modern Art Orchestra szólistái, Bacsó Kristóf, Ávéd János, Subicz Gábor és Fekete-Kovács Kornél dolgozták át nagyzenekarra.

Szeptember 13-án, vasárnap tehetséges fiatal egyetemisták, azaz a Varga Dávid Quintet ad koncertet 17:30-kor (Varga Dávid – ének, Farkas Zsolt – zongora, Oláh Kálmán Jr. – szaxofon, Siklai István – bőgő, Márkosi András – dob), majd 19 órától az idén 40 éves Budapest Ragtime Band lép színpadra és koronázza meg az estét, valamint az idei Érdi Jazz Fesztivált. 

Az Érdi Jazz Fesztivál koncertjei idén belépősek. A napi belépő ára ezer forint. Korlátozott számban két napra szóló, támogatói jegyet is lehet venni ötezer forintért, ezek az első három sorba szólnak.

Az esemény az ITM Holding és az Elektro-Optika Kft., valamint az Érdi Médiacentrum és a fellépő jazz-zenészek összefogásának köszönhetően valósul meg.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email