jazzfesztival_200911

Megkezdődött az Érdi Jazz Fesztivál

A rendezvényt a Bögöthy-trió nyitotta meg - ez egy olyan formáció, ami itt, az Érdi Jazz Fesztiválon debütált. Hamarosan, 19 órakor a Modern Art Orchestra lép a Földrajzi Múzeum kocsiszínjének színpadára, és vasárnap sem maradunk program nélkül.

Délután a Bögöthy-trió (Bögöthy Ádám, Szaniszló Richárd és Mester Dániel) nyitotta meg a fesztivált. 19 órakor kezd a Modern Art Orchestra, benne ugyancsak Bögöthy Ádámmal. Bartók Béla Tizenöt magyar parasztdalának eredetileg szóló zongora darabjait a Modern Art Orchestra szólistái, Bacsó Kristóf, Ávéd János, Subicz Gábor és Fekete-Kovács Kornél dolgozták át nagyzenekarra.

Szeptember 13-án, vasárnap tehetséges fiatal egyetemisták, azaz a Varga Dávid Quintet ad koncertet 17:30-kor (Varga Dávid – ének, Farkas Zsolt – zongora, Oláh Kálmán Jr. – szaxofon, Siklai István – bőgő, Márkosi András – dob), majd 19 órától az idén 40 éves Budapest Ragtime Band lép színpadra és koronázza meg az estét, valamint az idei Érdi Jazz Fesztivált. 

Az Érdi Jazz Fesztivál koncertjei idén belépősek. A napi belépő ára ezer forint. Korlátozott számban két napra szóló, támogatói jegyet is lehet venni ötezer forintért, ezek az első három sorba szólnak.

Az esemény az ITM Holding és az Elektro-Optika Kft., valamint az Érdi Médiacentrum és a fellépő jazz-zenészek összefogásának köszönhetően valósul meg.

További cikkeink

További cikkeink

Sífutás, úszás, labdarúgás és röplabda. Ezek a témák várják Önöket az Érd FM 101.3 hétvégi sportműsorában, a Playoff-ban.

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email