semmelweis_nap_romics_190701_2

Karanténba került a Romics főigazgatója

Hatósági házi karanténba került Bárány Zsolt, a Dr. Romics László Egészségügyi Intézmény főigazgatója. A vezető az információt a rendelő hivatalos Facebook oldalán közölte, hozzátéve: a karantén elrendelése nem hozható összefüggésbe a Romiccsal!

Az intézmény vezetését Dr. Szakács Ferenc orvos-igazgató veszi át a házi karantén idejére. Az okokról a főigazgató őszintén írt a Facebookon:

“Egy velem azonos háztartásban élő családtagom lázas lett, köhögött, háziorvosa PCR tesztelést rendelt el, mely eredménye sajnos COVIDra pozitív lett. „Kontakt személlyé” váltam, ezért a hatóság elrendelte járványügyi megfigyelésemet, vagyis a karantént. Tüneteim nincsenek.
Karanténom ideális esetben is jövő hét végéig tart. A Járási Hivatal járványügyi szakemberével konzultálva írom/írhahttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpg le a következő mondatot: Mivel a Romicsban utoljára szeptember 3-án este jártam, azóta lakhelyemet nem is hagytam el,  így – mivel azóta több, mint 60 óra telt el és továbbra is tünetmentes vagyok – még egy esetleges jövőbeni megbetegedésem vagy pozitív PCR tesztem esetén sem jelentek járványügyi veszélyt kollégáimra és a minket a héten felkereső betegeinkre!”

(fotó: archív)

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email