22_03_29_erdmost_nincskep

Karanténba került a Romics főigazgatója

22_03_29_erdmost_nincskep

Karanténba került a Romics főigazgatója

Hatósági házi karanténba került Bárány Zsolt, a Dr. Romics László Egészségügyi Intézmény főigazgatója. A vezető az információt a rendelő hivatalos Facebook oldalán közölte, hozzátéve: a karantén elrendelése nem hozható összefüggésbe a Romiccsal!

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az intézmény vezetését Dr. Szakács Ferenc orvos-igazgató veszi át a házi karantén idejére. Az okokról a főigazgató őszintén írt a Facebookon:

„Egy velem azonos háztartásban élő családtagom lázas lett, köhögött, háziorvosa PCR tesztelést rendelt el, mely eredménye sajnos COVIDra pozitív lett. „Kontakt személlyé” váltam, ezért a hatóság elrendelte járványügyi megfigyelésemet, vagyis a karantént. Tüneteim nincsenek.
Karanténom ideális esetben is jövő hét végéig tart. A Járási Hivatal járványügyi szakemberével konzultálva írom/írhahttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpg le a következő mondatot: Mivel a Romicsban utoljára szeptember 3-án este jártam, azóta lakhelyemet nem is hagytam el,  így – mivel azóta több, mint 60 óra telt el és továbbra is tünetmentes vagyok – még egy esetleges jövőbeni megbetegedésem vagy pozitív PCR tesztem esetén sem jelentek járványügyi veszélyt kollégáimra és a minket a héten felkereső betegeinkre!”

(fotó: archív)

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email