22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: feltámadó Ménfőcsanakhoz látogat az Érdi VSE

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: feltámadó Ménfőcsanakhoz látogat az Érdi VSE

A bajnoki rajtnál beragadó, de az elmúlt két fordulóban magára találó Sza-Bi Qualit Ménfőcsanak vendégeként lép pályára az NB III Nyugati csoportjának nyolcadik fordulójában, szeptember 5-én, 16.30-tól a még veretlen Érdi VSE.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Finoman fogalmazva sem kezdte jól a 2020/21-es idényt a Ménfőcsanak, amely első öt bajnokijából négyet elveszített, csupán az újonc Nagyatád elleni idegenbeli döntetlen alkalmával szerzett pontot. Rozmán László együttesénél a hatodik fordulóban viszont kiszakadt a gólzsák, s hazai környezetben ötöt vágott a sereghajtó Balatonfürednek.

A nagyarányú győzelem után legutóbb a BKV vendégei voltak a kisalföldiek. A Sport utcában pedig nem akármilyen meccset láthatott a közönség, hiszen a fővárosiak a 20. percben már 2–0-ra vezettek, de a Csanak egyenlíteni tudott, majd az újabb hátrány után a hajrában Füleki Norbert duplájával 4–3-ra meg is nyerték a találkozót a vendégek.

A Ménfőcsanakhoz hasonlóan az érdiek is jó formában vannak, hiszen 92 NB-s csapat közül egyedüliként nem kaptak még gólt az idei szezonban, s a nyitófordulóban lejátszott Gárdony elleni gól nélküli döntetlen után Limperger Zsolt csapata sorozatban hat meccsét nyerte meg, így második helyen áll a még mindig százszázalékos III. kerületi TVE mögött.

A Ménfőcsanak és az Érdi VSE az elmúlt években háromszor találkozott egymással. A 2018/19-es kiírásban mindkét alkalommal egygólos vendégsikert hozott az összecsapás, az előző, csonka idényben pedig gól nélküli döntetlent az érdi találkozó.

– Azt a játékot fogjuk játszani, ami volt a három idegenbeli mérkőzésünkön is volt és sikerült megóvni a kapunkat a kapott góltól. Egy nehéz pályán játszunk, mert kicsinek mondható, szóval nem várom könnyebb meccset, mint Mosonmagyaróváron, Komáromban vagy Nagykanizsán. Az szólhat mellettünk, hogy még nem kaptunk gólt, ha ezt tudjuk folytatni, lehet esélyünk a győzelemre, de az ellenfélnek kedvez, hogy hozzá van szokva a pályához – mondta a mérkőzéssel kapcsolatos várakozásairól Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

A szeptember 5-én, 16.30-kor kezdődő Sza-Bi Qualit Ménfőcsanak–Érdi VSE mérkőzést Kubicsek Máté vezeti, segítői Vörös Dániel és Jakab Bálint lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 8. forduló
09.05., 16.30:
Sza-Bi Qualit Ménfőcsanak–Érdi VSE

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email