22_03_29_erdmost_nincskep

Közös piknik az új csapattal az új szezon előtt

22_03_29_erdmost_nincskep

Közös piknik az új csapattal az új szezon előtt

Piknikre hívta a szurkolókat és az ÉRD női kézilabdacsapat játékosait az Érdi Sárkányszív Szurkolói Egyesület vasárnap délután az érdligeti kempingben.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Győrffy Alexandra, az ÉRD kapusa ott jártunkkor azt mondta, fontosnak tartják, hogy tartsák a kapcsolatot a szurkolókkal, mert a korábbi karantén miatt kiesett meccsek és időszak miatt már régen találkoztak, és persze azért is, mert azóta teljesen megújult a csapat. A kézis azt is hozzátette, még nem tudják, hogy a következő időszak hogyan fog alakulni a járvány második hulláma miatt, de a játékosok és a szurkolók is reménykednek abban, hogy látogathatók lesznek majd a meccsek.  

Miközben rotyog a pincepörkölt, a szervezők külön készülnek a kézis lányoknak grill csirkemellel zöldségekkel, salátával. A piknik szervezője, az Érdi Sárkányszív Szurkolói Egyesület elnöke, Takács István úgy nyilatkozott az Érd TV-nek, hogy szerettek volna, illetve szeretnének mindenkit bevonni a korrekt, kulturált szurkolásba. Az egyesület nyáron többször is összegyűlt, mert terveik között szerepel, hogy szerződést kössenek a kft-vel, és persze az is, hogy gyakoroljanak majd az Arénában. Mindenesetre a piknik mind a szurkolóknak, mind a kéziseknek nagy örömet okozott azzal, hogy egymás társaságában tölthették a délutánt. 

A rendezvényre Csőzik László polgármester is ellátogatott meghívott vendégként, ahogy mondta, a 75 ezer érdi tulajdonában levő kft. képviselőjeként: 

– Amíg közpénzből finanszírozzuk a kézilabda sportot, addig a polgármesternek, mint a tulajdonos képviselőjének az ilyen és ehhez hasonló eseményeken ott a helye. Persze az sem szerencsés, ha a politika belemászik a sportba, kell tartani egy egészséges, jó arányt. De most a lényeg, hogy indul az új szezon, itt az új csapat, és nagyon drukkolunk, hogy jó eredményeket érjenek el. Nem lesz könnyű dolguk, de az edzőmeccsek szerintem azt üzenik, hogy ez a csapat bent tud maradni tartósan az NBI-ben, hiszen ez az egyik cél. A másik pedig az, hogy érdi lányokból álljon a csapat, azaz, hogy megerősítsük a helyi utánpótlást.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email