22_03_29_erdmost_nincskep

Nincs bocsánat

22_03_29_erdmost_nincskep

Nincs bocsánat

Tiltakozó sétát szerveznek a gyermekek és kiskorúak szexuális abúzusa, valamint a törvény ellen, ami a szervezők szerint kesztyűs kézzel bünteti a pedofíliát. Mottójuk: minden gyermek megérdemli a boldog gyerekkort, és ne nagyjuk, hogy ezt elvegyék tőlük.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Kaleta-ügy rávilágított, hogy jogi szabályozásokra lenne szükség. Mi itt, Érden, szeretnénk kinyilvánítani a véleményünket, és erre buzdítani más városokat is. Álljunk fel és mutassuk meg: nem hagyjuk tovább, hogy a gyermekeinket szexuálisan bántalmazzák, molesztálják, bármiféle hasonló erőszaknak kitegyék – hangsúlyozta az ÉrdFM 101,3-nak Zádori Henrietta szervező, hozzátéve: a séta azért kapta a Nincs bocsánat elnevezést, mert a pedofília nem egy gyógyítható betegség, hanem ennél sokkal mélyebb ügy, hiszen gyermekeket csonkítanak meg lelkileg. 

A találkozó időpontja: június 17. péntek, 17.30., helyszíne a Szepes Gyula Művelődési Központ előtti terület. Indulás 18 órakor. (Útvonal: Alsó u 9. – Béke tér – Kálvin tér – Budai út páros oldala – Szabadság tér – Budai út páratlan oldala – Kàlvin tér – Béke tér – Alsó u. 9.)

Hallgassa meg az ÉrdFM 101,3 interjúját Zádori Henriettával: 


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email