lidl_laktozmentes-turos-retes_200628

Laktózmentes túrós rétest hív vissza a Lidl

A laktózérzékeny fogyasztók egészségének védelme érdekében a Lidl Magyarország Bt. visszahívja azon Laktózmentes túrós rétes, 690g, 6 db-os termékét, amelynek csomagolásán az szerepel: minőségmegőrzési idő: 08.11.2020.. A gyártó vizsgálatai alapján a termék maradvány-laktózmennyiséget tartalmazhat.

A termék fogyasztása a laktózérzékeny fogyasztók körében tüneteket válthat ki. A termék laktózérzékenységben nem szenvedő fogyasztók számára korlátlanul fogyasztható. Kérik laktózérzékeny vásárlóikat, amennyiben a fenti minőségmegőrzési idejű termékből vásároltak, ne fogyasszák el, hanem vigyék vissza azt bármely Lidl üzletbe. A vételárat – a vásárlást igazoló nyugta nélkül is – visszatérítik – írják a Lidl honlapján.

További cikkeink

A Határtalanul Program keretében tölthetett négy napot Erdélyben az Érdligeti Általános Iskola hatvanhat diákja és hat pedagógusa. Az intézmény 4,3 millió forintot nyert el a

További cikkeink

A szakértők szerint augusztus közepe lehet a legnehezebb időszak a hazai üzemanyag-ellátásban, de egyes érdi kutakon már kedden sem lehetett kapni 95-ös benzint.

Gallyaznak Érden az ELMÜ egyik hálózatának nyomvonalán, a Murányi, a Gellért, a Riminyáki, Ürmös, Kutyavári utcák környékén. Mutatjuk az érintett utcákat.

Az érdi önkormányzat a helyi ipartestülettel együttműködve két ingyenes előadást szervez mindazok számára, akik

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email