22_03_29_erdmost_nincskep

Női kézi: kapust igazolt az ÉRD

22_03_29_erdmost_nincskep

Női kézi: kapust igazolt az ÉRD

A legutóbbi két idényt az Alba Fehérvár KC-nál töltő Györkös Rebeka Érden folytatja pályafutását – közölte a handballerd.hu-n az ÉRD. A kapus korábban egy bő félszezont már dolgozott együtt Horváth Rolanddal Békéscsabán.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A pályafutását az Angyalföldi Sportiskolánál kezdő 26 esztendős kapus utánpótlásjátékosként a Láng SK-t, az Újbuda TC-t, a Szent István Építők SC-t és a Váci NKSE-t is erősítette. Az NB I-ben pedig a 2013/2014-es idényben mutatkozott be a Veszprémi Barabás színeiben – amely mellett kettős igazolással a VKL SE Győrben is játszott.

Ezt követően Budaörsre igazolt, mellyel a 2014/15-ös szezonban az NB I/B Nyugati csoportjának bajnoki címét és a csapat feljutását is ünnepelhette. A két élvonalbeli idény után a Budaörs kiesésével Györkös Rebeka is távozott a csapattól, egy idényt Békéscsabán töltött, az előző kettőt pedig az Alba Fehérvár KC-nál töltötte.

Györkös a 2017/2018-as idényben már dolgozott együtt Horváth Rolanddal, hiszen az ÉRD nemrég kinevezett vezetőedzője a Györköst is soraiban tudó Békéscsaba irányítását 2017. novemberében vette át.

Az Érdi Sport Kft. tájékoztatása szerint Györkös Rebeka a 2020/21-es szezon végéig kötelezte el magát.

Változások az ÉRD női kézilabda csapatának keretében
érkezők:
 Fekete Bozsana (MTK Budapest), Győrffy Alexandra (Eszterházy SC), Horváth Dóra (MTK Budapest), Kopecz Barbara (EUbility-Group Békéscsabai ENKSE), Mód Noémi (Kispesti NKK), Mézes Laura (EUbility-Group Békéscsabai ENKSE), Szabó Kitti (Váci NKSE), Walfisch Mercédesz (Alba Fehérvár KC), Györkös Rebeka (Alba Fehérvár KC)
távozók: Bízik Réka (HC Dunaszerdahely – szlovákiai), Julie Foggea (Rapid Bukarest – román), Gávai Szonja (?), Janurik Kinga (FTC-Rail Cargo Hungaria), Markéta Jerábková (Thüringer HC – német), Kisfaludy Anett (FTC-Rail Cargo Hungaria), Kiss Nikolett (Siófok KC), Jovana Kovacsevics (Minaur Baia Mare – román), Krpezs-Slezák Katarina (Rosztov-Don – orosz), Jelena Lavko (Minaur Baia Mare – román), Alexandra Nascimento (Bourg de Péage Drome – francia), Schatzl Natalie (Dunaújvárosi KKA), Szabó Laura (Váci NKSE), Termány Rita (?), Tóth Gabriella (Siófok KC)

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email