22_03_29_erdmost_nincskep

Hová költözzön a székelykapu?

22_03_29_erdmost_nincskep

Hová költözzön a székelykapu?

Érd visszakapja a székelykaput a volt termál hotel tulajdonosától - jelentette be közösségi oldalán Csőzik László polgármester, hozzátéve: az ingatlan jövőjéről külön találkozót kezdeményez. A városvezető várja a javaslatokat, hol legyen a kapu méltó, végleges helye Ófaluban.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

„Több megkeresést kaptam az elmúlt hónapokban, hogy „szerezzem vissza” a székelykaput Óváros közösségének a Termál Hotel Liget oldalából. A hotel többször cserélt gazdát, és már évek óta az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség egyik alapítványának tulajdonában van. Nagy örömömre sikerrel jártam! Visszakapjuk a székelykaput, amiért ezúton is szeretnék köszönetet mondani az adományozó Hitközségnek és Köves Slomó vezető rabbinak, aki mindebben nagy segítségemre volt. Az ingatlan jövőjéről külön találkozót kezdeményezek vele” – írja közösségi oldalán Csőzik László.

„A béjövőnek szállás, a kimenőnek békesség”, olvasható a székely jókívánság ezen az egyedi, gyönyörűen faragott műremeken. A kapunak most szeretnék illő helyet találni, amiben az Önök segítségét kérem. Nem szeretnék magam dönteni a kérdésben, így várom az Önök javaslatait: hol legyen a kapu méltó, végleges helye, természetesen Óvároson/Ófalun belül – tette hozzá.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email