22_03_29_erdmost_nincskep

Megint járhatunk étterembe

22_03_29_erdmost_nincskep

Megint járhatunk étterembe

Ingyen ebéd most sincs, helyben fogyasztás viszont igen – ezen a héten már nem csak elvitelre kérhetünk ebédet a kedvenc éttermünkben: az érdi vendéglátósok többsége – főleg azok, akik nem zártak be teljesen az elmúlt két hónapban – már fogad vendégeket, illetve készülődik a nyitásra.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A hétfő délelőtti hajrában két éttermet tudtunk elérni: a Branco Steak House azonnal visszaállt a rendes kerékvágásba, persze nyitás előtt a törvénynek megfelelően átalakították az éttermet. Kevesebb az asztal, így értelemszerűen kevesebb vendéget tudnak fogadni, ezért most (is) szükség van az asztalfoglalásra.

A Centrál Borházban már hétfő délelőtt jöttek az ebédelni vágyók – mivel az étterem mostanáig elvitelre készített ételt, megmaradt a vendégkör. Itt is kialakították a védőtávolságot az asztalok között, és kézfertőtlenítőt is biztosítanak a betérőknek. A teraszon és az étteremben folyamatosan fertőtlenítik az asztalokat. Előzetes foglalásra nincs szükség, de jó, ha tudjuk: svédasztal most nincs, menürendszerre állt át az étterem.

A frissen megjelent Magyar Közlönyben a maszkviselésről és az étterembe járásról ez olvasható:
•    miután a vendéglők és éttermek belső, zárt részei is megnyílhatnak, az ott dolgozóknak a vendégek által látogatható területen kötelező a maszkviselés, a vendégeknek nem
•    ugyanakkor a védőtávolságot (1,5 métert) tartani kell majd a vendéglátóhelyeken mindenkinek

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email