22_03_29_erdmost_nincskep

Szerdán kinyit az aranykapu

22_03_29_erdmost_nincskep

Szerdán kinyit az aranykapu

Sok szülő és gyerek örömére ismét megnyílnak az érdi játszóterek. Kedden minden eszközt, játékot, utcabútort fertőtlenítenek az ÉKFI munkatársai, és szerdától a szokásos napi nyitvatartás szerint várják a családokat a játszóterek, amelyeket zárás idején is karbantartottak.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Március elején, a játszóterek bezárása előtt készültünk egy cikkel, a témája az lett volna, milyen munkálatokat végeznek el kora tavasszal az érdi játszótereken. Sajnos, a vírus közbeszólt, a cikk aktualitását vesztette, ugyanakkor a munkák nem maradtak el: bár a nagyközönség nem látogathatta e létesítményeket, az ÉKFI elvégezte a szükséges állagmegóvási, karbantartási feladatokat.

A közterület-fenntartóhoz az alábbi játszóterek tartoznak: Kalotaszegi utca, Fürdő u., Képviselő utca, Töhötöm utca, Fügefa utca, Bádogos utca, Betonozó utca, Béke tér (két játszótér), Rákóczi utca, József tér, Bodzafa tér, Bajcsy- Zsilinszky utca, Égerfa utca. E játszótereken a tavasszal ellenőrizték a játszóeszközöket, lefestették a padokat, kicserélték a homokot, és elvégezték a kertészeti munkálatokat, a növények tápanyag-utánpótlásától a kaszálásig. Volt olyan játszótér, ahol a gyöngykavics szorult cserére.

Az általános karbantartás mellett korszerűsítették a Kalotaszegi játszótér világítását: négy kandelábert helyeztek el itt, ezek este nyolc óráig világítanak. 

A Fürdő utcai parkban is felmerültek plusz feladatok, mint a dísztó kitisztítása, a faültetés, és a lebontott játszóeszköz helyére is újat telepítenek.

Az ÉKFI 19-én lefertőtleníti az összes utcabútort, játszóeszközt, emellett a két kültéri sportparkot (az Aréna előtt, illetve a főtérnél) is fertőtlenítik – tudtuk meg Mészáros Mihály intézményvezetőtől, aki elmondta azt is: az ügyfélszolgálaton többen érdeklődtek a napokban, hogy mikor nyitnak a játszóterek – láthatóan nagyon várják már a családok, hogy újra játszóterezhessenek a gyerekek.

 

 

 

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email