22_03_29_erdmost_nincskep

Jövő héttől az ÉRD Aréna és az Ercsi úti sporttelep is megnyílik

22_03_29_erdmost_nincskep

Jövő héttől az ÉRD Aréna és az Ercsi úti sporttelep is megnyílik

„Mi az ÉRD Arénát és az Érdi VSE Sporttelepét fogjuk megnyitni, leginkább azért, hogy az utánpótlás el tudja kezdeni az edzéseit, ez egy fontos előrelépés” – mondta az Érd Tv-nek adott interjújában Csőzik László a kijárási korlátozással kapcsolatos enyhítés egyik érdi vonatkozásáról.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Egyfelől az ÉRD Aréna járványhelyzet alatti zárva tartása miatt hat sportegyesület nem tudott megszokott körülmények között készülni, másfelől a Velencei úti létesítményben éppen ennyi csapat sportolóit, stábjait, illetve az intézmény személyzetét kellett volna koordinálni. A kijárási korlátozások egyik enyhítő lépéseként május 18-án az ÉRD Aréna birkózócsarnoka és az Érdi VSE Ercsi úti Sporttelepe is újra megnyitja kapuit – igaz, az uszodák (és játszóterek) helyzetéről csak a következő napokban dönt a városvezető.

„Az uszoda sorsa még nincs eldöntve, a napokban megszületik az a határozat is, hogyan lehet használni az uszodát, hiszen ott vannak aggályok, körültekintőnek kell lenni” – jegyezte meg a polgármester arra utalva, hogy az uszodák azon sportlétesítmények közé tartoznak, melyeket a lakosság is szélesebb körben vehet igénybe, míg az ÉRD Arénában és az Ercsi úton a sportolók folytathatják a felkészülést.

Csőzik László elmondta azt is, az enyhítés következő lépéseként a helyi intézmények, így a Szepes Gyula Művelődési Központ, a Magyar Földrajzi Múzeum és a Csuka Zoltán Városi Könyvtár újranyitásáról a jövő hét folyamán döntenek.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email