Írja meg, milyen könyvet kölcsönözne a könyvtárból a veszélyhelyzet után!

A járványhelyzet miatt továbbra is zárva tartanak a Csuka Zoltán Városi Könyvtár telephelyei, azonban az intézmény vezetése igyekszik beszerezni az új könyveket. Arra kérik a lakosokat, írják meg, a veszélyhelyzet után milyen könyvet kölcsönöznének ki.

A Csuka Zoltán Városi Könyvtár minden telephelye továbbra is, bizonytalan ideig zárva tart. A Nemzeti Népegészségügyi Központ Járványügyi és Infekciókontroll Főosztályának hivatalos állásfoglalása értelmében nem ajánlott a könyvek online kérés alapján történő összekészítése, átadása az olvasóknak például a könyvtár bejáratánál, de a könyvek házhoz történő kiszállítását sem vállalhatja az intézmény. Ennek ellenére a vezetőség dolgozik azon, hogy az újranyitás után új kötetekkel várják az érdeklődőket.

“A zárás ideje alatt nem szünetel a megjelenő új könyvek beszerzése és feldolgozása sem, úgyhogy biztatjuk Önöket, írják meg emailben (csukalib@csukalib.hu), melyek azok az új kötetek, amelyeket szívesen elolvasnának, kikölcsönöznének tőlünk! Várjuk az ötleteiket, kívánságaikat!” – írja közleményében a könyvtár igazgatóhelyettese, Nida Judit.

A rendkívüli szünet idején a kölcsönzési határidőket nem szükséges hosszabbítani, erre az időszakra késedelmi díjat nem számítanak fel – jegyezte meg a közlemény.

Kapcsolódó cikkeink

További cikkeink