22_03_29_erdmost_nincskep

Megkezdődött az iskolai beiratkozás második szakasza

22_03_29_erdmost_nincskep

Megkezdődött az iskolai beiratkozás második szakasza

Április 28-án megkezdődött a beiratkozás a körzettel rendelkező iskolákban. Ez a Kréta rendszeren keresztül online is megtörténhet, személyesen csak az intézmények által kijelölt napokon, vagy előre egyeztetett időpontban intézhetik a szülők gyermekük beíratását.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az általános iskolai beiratkozás első szakasza lezárult – ez azokat a szülőket érintette, akik nem állami fenntartású általános iskolába,vagy állami fenntartású, de körzettel nem rendelkező általános iskolai osztályba kívánták gyermeküket beíratni.

A beiratkozás második szakasza április 28-án kezdődött, és május 15-én éjfélig tart. Ekkor a körzetes jelentkezőket, valamint azokat várják, akik a körzettel rendelkező, de nem a gyermek lakóhelye/tartózkodási helye szerinti általános iskolába szeretnék beíratni gyermeküket.

Aki gyermekét a lakóhely szerinti körzetes általános iskolába szeretné beíratni, annak az intézmény felé csak a szándékot kell megerősítenie, ebben az esetben a beiratkozás auhttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpgatikusan megtörténik. Amennyiben másik intézményt választanak, akkor kell benyújtani jelentkezési kérelmet a kiválasztott iskolába.

A Kréta rendszeren keresztül  online is megoldható a beiratkozás. Az iskolák személyesen fogadják azokat, akik másképp nem tudják ezt megoldani. Erre minden intézmény több napot is kijelölhet. 

 

Beiratkozás a Gárdonyi iskolában. A szülők kint várakoznak, egyszerre csak egyvalaki lehet az épületben. A bejáratnál elhelyezett asztalnál a szülő kitöltheti a szükséges dokumentumokat (ezt egyébként otthon is megteheti, hiszen a nyilatkozatok letölthetőek). Amikor elkészült, az aulában, az igazgatóhelyettestől több méter távolságban helyet foglalva kerülhet sor a beiratkozásra. Az iskolába csak kesztyűben, maszkban lehet belépni, akinek nincs, az kap az intézménytől. A széket, asztalt mindenki után fertőtlenítik. Aki végzett, nem a bejáraton, hanem az oldalfolyosón át hagyhatja el az intézményt. A Gárdonyi iskolában az első másfél órában három szülő élt a személyes beiratkozás lehetőségével, a Krétán keresztül 14-en jelentkeztek.

Batthyány Sportiskolai Általános Iskola sportiskolai osztályaiba a jelentkezés lezárult, a normál tantervű első osztályba személyesen (a 06 23 365-785-ös telefonszámon történt időpont egyeztetést követően) április 28-án 9.00 – 15.00, április 29-én 9.00 – 15.00, május 5-én 9.00 – 15.00, május 6-án 9.00 – 15.00, május 12-én 9.00 – 15.00, május 15-én 9.00 – 13.00 között lehet beiratkozni..

Az Érdi Bolyai János Általános Iskolában a magyar-német két tanítási nyelvű osztályba történő jelentkezés lezárult, aki az általános tantervű osztályba személyesen íratná be gyermekét,időpontot egyeztethet a 06 30 6387601-es telefonszámon (munkanapokon 8:00-16:00), illetve e-mailen:  bolyai@bolyai-erd.sulinet.hu (folyamatosan)

Az Érdligeti Általános Iskolában a jelentkezések személyes benyújtására április 28-30. között naponta 8-16 óráig, előre egyeztetett időpontban a 06-23/375-592 vagy a 06-30/400-64-12 telefonszámon, illetve az erdligetititkar@gmail.com email címen.van lehetőség. 

Az Érdi Gárdonyi Géza Általános Iskola és Gimnáziumba jelentkezők személyesen április 28-29-én iíratkozhatnak be, 8-tól 16 óráig. Az iskola kéri, hogy a személyes megjelenés esetében a honlapról letölthető „Törvényes  képviselői nyilatkozat”-ot kitöltve, aláírva, amennyiben a felügyeleti jog nem közös, az erről szóló határozatot is hozzák magukkal, ebben az esetben nem kell mindkét szülőnek megjelennie, és a gyermeket a személyes megjelenéskor lehetőség szerint ne vigyék magukkal.

Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskolába az első szakaszban, április 24-ig lehetett beiratkozni  

Marianum Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola és Gimnáziumban  szintén lezárult az elsősök beiratkozása. 

A Teleki Sámuel Általános Iskola  a személyesen jelentkezni kívánókat előzetes időpont-egyeztetés után tudja fogadni. Az időpont-egyeztetés történhet telefonon, 8-14 óra között, vagy pedig a terleki.erd@gmail.com címen  (szándéknyilatkozattal, a pontos elérhetőségek feltüntetésével).

A beiratkozáshoz szükséges dokumentumokról, nyilatkozatokról az iskolák a honlapjaikon keresztül adnak tájékoztatást.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email