22_03_29_erdmost_nincskep

Százhalombattán is két fertőzött?

22_03_29_erdmost_nincskep

Százhalombattán is két fertőzött?

Százhalombattán négy lakost vontak karantén alá, ők hatósági megfigyelés alatt állnak, és nem hivatalos információk szerint két koronavírusos embert regisztráltak a városban - számolt be közösségi oldalán Vezér Mihály polgármester.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

„Jelenleg összeségében 4 fő karantén intézkedés alá vont városlakóról tudunk. Figyelem, ők nem biztos, hogy betegek, de egy időre hatósági megfigyelés alatt álló személyek. A karantén ideje alatt semmilyen okból nem hagyhatják el a lakásukat! A hozzám eljuttatott, nem hivatalos, de egybehangzó helyi információk azt látszanak alátámasztani, hogy az elmúlt 24 órában két fő koronavírusos személyt regisztráltak városunkban. Tudomásom szerint ők már kórházban vannak és gyógykezelés alatt állnak” – írja Vezér Mihály, Százhalombatta polgármestere a közösségi oldalán.

A városvezető egyúttal kéri a lakosságot, szigorúan tartsa be a járványügyi előírásokat és ajánlásokat, a fiatalabbak pedig – az önkormányzat munkáját erősítve – segítsenek az időseknek a napi bevásárlásban, gyógyszerkiváltásban. 

Ha a százhalombattai lakosok közül valaki segítségre szorul étkezés, bevásárlás, gyógyszerbeszerzés tekintetében, az alábbi telefonszámokon jelezheti: 

VCSGK központi szám: 06-23-354-934/106 mellék,
06-23-359-582/106 mellék,
Pintér Ferencné 06-20-238-1042 (házi gondozás).

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email