22_03_29_erdmost_nincskep

Jégkorong: karneválon fejlődhettek a Farkasok

22_03_29_erdmost_nincskep

Jégkorong: karneválon fejlődhettek a Farkasok

A MAC által szervezett kétnapos Carnival Cupon vett részt a Kárpáti Farkasok U10-es korosztálya.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A kétnapos nemzetközi megmérettetésen a magyarokon kívül szlovén, szerb, olasz és romániai csapatok is indultak. A viadal első napján az érdiek a csoportkörben az eredmények szempontjából ugyan alulmaradtak a riválisokkal szemben, ám a játék képe alapján – a MAC 1 elleni találkozót leszámítva – nem játszottak alárendelt szerepet a kis Farkasok. Sőt, a csoportküzdelmek után a másik csoport csapatai ellen egy-egy győzelem és vereség volt az érdiek mérlege.
A második napra jelentősen feljavult a játékuk, s négy mérkőzésükből hármat megnyertek, a negyedik pedig döntetlent értek el az érdiek.

– A gyerekek még sosem szerepeltek ilyen színvonalú tornán, ráadásul ki szerettük volna próbálni, hogy három U8-as korú játékosunk, hogy állja a sarat ezen a szinten. Rendkívül büszkék vagyunk a gyerekekre. Ahogy már korábban is mondtam, egyre több ilyen szintű tornán szeretnénk részt venni, mert ilyenkor jobban látjuk mi edzők is, hogy mi az, amit még tanulnunk és javítanunk kell – összegez Hegyi Ádám edző.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email