22_03_29_erdmost_nincskep

#nemluxustaska kampány a rászoruló nőkért

22_03_29_erdmost_nincskep

#nemluxustaska kampány a rászoruló nőkért

Január 2-án újra elindult a 2019-ben legsikeresebb adománygyűjtés kategóriában Civil Díjat nyert #nemluxustáska kampány. Az év elején egy hónapon át országszerte várják a nehéz helyzetben élő nők számára összeállított ajándékcsomagokat.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az ünnepek előtt mindig népszerűbbé válik az adományozás, de most az ünnepek után se feledkezzünk meg róla, hogy vannak olyanok, akiknek jól jön a segítség. A kampány célja, hogy táskákba összegyűjtött alapvető női higiéniás és feh­érnemű csomagokat juttatnak el a Magyar Máltai Szeretetszolgálat segítségével nehéz körülmények között élő nőknek országszerte.

Azok a termékek, melyek számunkra természetesek, mások számára valóban a luxust jelentik. Legyen szó egészségügyi betétről, samponról, fogkrémről, szappanról, azok a nők, akik nehéz anyagi körülmények között élnek, illetve hajléktalanná váltak sajnos nem engedhetik meg maguknak ezeket a dolgokat. Ennek ellenére ők is szeretnék megőrizni a méltóságukat és nőiségüket. 

Az Érd FM 101.3-nak Cserta Szandra, a kampány ötletgazdája elmondta: nagyon fontos a lehető legszélesebb körben beszélni a problémáról, hogy minél több hiteles információ lásson napvilágot ezzel kapcsolatban, és egyre kevésbé legyen tabu a téma. 

A #nemluxustaska kampány 2020-ban is összefogásra buzdítja a nőket: január 2. és 31. között a hivatalos gyűjtőpontokon várják az adományokat. További információ a www.nemluxustaska.hu oldalon található, valamint a kezdeményezés hivatalos Facebook-oldalán.

Ba-Nyilas Hajnalka interjúja. 


Mit tegyünk a táskába?

A legalapvetőbbek a sampon, hajbalzsam, fogkefe, fogkrém, szappan, egészségügyi betét. Tehetünk még bele papírzsebkendőt, hajkefét, hajgumit, dezodort, ajakbalzsamot, WC papírt, nedves törlőkendőt, és mindezt természetesen kiegészíthetjük néhány soros személyes üzenettel.

Ne rakjunk viszont bele tampont, mosható betétet vagy intim tölcsért, éles kést vagy borotvát, élelmiszert, ruhaneműt vagy gyógyszert. Higiéniai okokból minden termék legyen új és bontatlan, és lehetőleg ragasszuk le a flakonok tetejét, hogy szállítás közben is nagyobb biztonságban legyenek. Természetesen a táska is legyen használható állapotban.

Minden további részlet megtalálható ebben a posztban:

 

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email