22_03_29_erdmost_nincskep

Évet zárt a Fidesz-KDNP-Összefogás frakció

22_03_29_erdmost_nincskep

Évet zárt a Fidesz-KDNP-Összefogás frakció

Évzáró sajtótájékoztatót tartott a Fidesz-KDNP-Összefogás frakció péntek délután.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Simó Károly frakcióvezető a december 19-ei képviselő-testületi ülésen született döntésekkel kapcsolatban azt hangsúlyozta: frakciójuk minden olyan előterjesztést támogatott, és a jövőben is támogatni fog, ami az érdiek érdekében születik. Így több előterjesztést is sikerült összhangban elfogadniuk.

Simó Károly ugyanakkor megjegyezte azt is, hogy frakciójuk szerint a városvezetés választási ígéretei nem úgy valósulnak meg, ahogy azt megígérték. Példaként hozta fel az idősek építményadójának eltörlését – mint mondta, csak a jövedelem függvényében engedik el a 65 év felettiek építményadóját, így a mentességet nem veheti minden nyugdíjas igénybe, holott a választási ígéret minden 65 év feletti érdi lakosra vonatkozott. Utalt továbbá arra, hogy az eredeti rendeletben is volt lehetőség rá, hogy elengedjék az építményadót, csak magasabb volt a kor-, és alacsonyabb a jövedelemhatár.

Simó Károly továbbá közölte: jelenleg azt látják, hogy az új többség az új ellenzéket, azaz a Fidesz-KDNP-Összefogás frakciót támadja, és közben nem folyik a munka.

– A választási kampánynak vége, eltelt több hónap, neki kellene fogni érdemben dolgozni, és legalább azokat a programokat, amelyek elő voltak készítve, megvalósítani – jegyezte meg Simó Károly, aki szerint a jelenlegi vezetés újracsomagolja a régi városvezetés ötleteit, és úgy tálalja, mintha azokat ők találták volna ki. Ugyanakkor egyes, az előző városvezetés idején kezdett, és most befejezett beruházásokról (érdligeti csomópont-építés, Diósdi útról induló csapadékvíz-elvezetés, például) nem számolt be az új városvezetés az érdi sajtóban. Úgy tűnik, szeretnék ezeket eltitkolni, nehogy emlékeztessék az embereket arra, hogy az előző városvezetés milyen komoly fejlesztéseket indított el – jegyezte meg Simó Károly, aki azzal zárta szavait: szeretnék, ha folytatódna a város fejlesztése, és az erre irányuló törekvéseket kívánják támogatni.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email