22_03_29_erdmost_nincskep

Bikicsunájjal a kicsikért

22_03_29_erdmost_nincskep

Bikicsunájjal a kicsikért

Jó ügyért, az óvoda és az óvodások programjainak, csoportjainak támogatásáért szerveztek pénteken este fergeteges hangulatú bulit a szülőknek a Szivárvány Tagóvoda dolgozói a Parkvárosi Közösségi Házban, ahol az est fénypontja kétségkívül az óvónők előadása volt.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Pénteken este a Parkvárosi Közösségi Ház maga is és az ide érkező óvónők, szülők is fekete-fehérben pompáztak. A Szivárvány ovi idén fekete-fehér, úgynevezett black and white bált szervezett. Az est különlegessége azonban nemcsak ebben rejlett, hanem abban is, hogy a vendégfellépők mellett a nevelőkar is készült egy produkcióval. Barta Andrea, az est házigazdája azt meséli, a másfél évtizedes hagyománnyal rendelkező szülők és nevelők báljának egyik csúcspontja szokott lenni, amikor az óvónők előadják a meglepetésdarabjukat, és ez idén sem volt másképp. Az Apácashow című film egyik nagysikerű és közismert dala csendült fel a szájukból, egy kis „bikicsunájjal” megspékelve.

– Szerettük volna még valamivel megbolondítani az előadást, és Nóri, az egyik kollégám ötlete volt, hogy próbáljuk meg fonetikus kiejtéssel, amolyan „bikicsunájosan” elénekelni az angol szöveget – magyarázza Andrea.

A produkcióra és az estre sok szülő volt kíváncsi, bár a Szivárványba eleve 330 gyerek jár, ezért ez a tömeg talán természetesnek is számít. A vendégek pedig a belépőjegy, a https://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpgbola megvásárlásával, a büfében történő vásárlással mind ahhoz járulhattak hozzá, hogy támogassák az óvoda csoportjait, illetve az óvodába meghívott előadásokat.

– Az est remek lehetőség a szülőknek arra, hogy egyrészt támogassák a saját gyerekeiket, azt a közeget, ahol az ideje nagy részét tölti a csemetéjük, másrészt arra is, hogy szórakozzanak, egyenek-igyanak, ismerkedjenek egymással és kötetlenebbül beszélgethessenek velünk, óvónőkkel is – zárja szavait Andrea, és már rohan is, hogy felkonferálja az est egyik fellépőjét, a Bonton TSE táncosait.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email