Hirdetmény: Javaslat utca elnevezésére

Az utcanévről és a házszámtábláról, a házszámozás szabályairól szóló 10/2014 (V.28.) önkormányzati rendelet (rendelet) szerint a Közgyűlés hatáskörébe tartozik a közterületek elnevezése, nevük megváltoztatása.

A rendelet 10.§ (3) bekezdés alapján az utcaelnevezéssel kapcsolatos előkészítési feladatok során az előkészítő Gazdasági Bizottság (bizottság) kikéri az elnevezéssel érintett tulajdonosok véleményét.  A rendelet 3.§ a) pont fogalommagyarázata szerint közterület az egyéb ingatlanoknak a közhasználatra átadott területrésze is.

A fentieknek megfelelően tájékoztahttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpg a Tisztelt Érintetteket, hogy a bizottság az érintett ingatlantulajdonosok javaslata alapján a földhivatali nyilvántartás szerint jelenleg névtelen, 2402/4 hrsz-ú közforgalom elől el nem zárt magánút esetében a Faműves utca elnevezést készíti elő.

Az Érd észak-nyugati részén található, Sóskúti útról nyíló útszakasz javasolt elnevezése illeszkedik a területen kialakult tematikus – mesterségnevek – elnevezési rendbe.

A tervezett elnevezéssel kapcsolatban tájékozódhatnak a www.erd.hu honlapon, és 2019. november 27-ig jelezhetik írásos véleményüket a Polgárok Háza (Alsó u. 3.) Ügyfélszolgálatán leadva, a Főépítészi Csoport (2030 Érd, Alsó u. 1.) részére címezve, illetőleg a foepitesz@erd.hu e-mail címre küldve. 

 

 

Kapcsolódó cikkeink

További cikkeink

A Tisza Párt alelnöke és listavezető EP-képviselőjelöltje megkezdi országjárásának Pest vármegyei etapját.