22_03_29_erdmost_nincskep

Birkózás: négyen is az országos döntő dobogóján

22_03_29_erdmost_nincskep

Birkózás: négyen is az országos döntő dobogóján

Egy ezüst- és három bronzérmet szereztek az Érdi Spartacus fiatal birkózói a hajdúszoboszlói diák egyes szabadfogású diákolimpiai döntőn.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Érdi Spartacus hét diák egyes korcsoportú birkózója harcolta ki a hajdúszoboszlói országos diákolimpiai döntőn való részvételt szabadfogásban, miután korábban a területi döntőn Bori Richárd, Narancsik Bence, Jakab Dániel, Gazsi Máté és Gyenes Bence is győzött, Bákai Ferenc másodikként, Virlics Marcell pedig bronzérmesként jutott az országos döntőbe.

A fináléban már nem sikerült aranyérmet szerezni az érdieknek, ehhez legközelebb a 32 kilogrammos Narancsik Bence állt, ám ő végül ezüstérmet szerzett súlycsoportjában. Mellette Jakab Dániel az 50, Gazsi Máté a 63, Gyenes Bence pedig a 76 kilósok mezőnyében állhatott a dobogó legalsó fokára, míg a 29 kilogrammosok között Bori Richárd negyedikként zárt.

A diák I-es korosztály után legközelebb a diák II-esek országos döntőjét november 23-án rendezik Kiskunfélegyházán, ahová az érdiek közül az 54 kilós Bokros Márk, a 32 kilós Szenicza Nimród, illetve a 46 kilós M. Kovács Keve jutott be.

Eredmények, diák I-es szabadfogású országos diákolimpiai döntő
29 kg:
Bori Richárd 4.
32 kg: Narancsik Bence 2.
50 kg: Jakab Dániel 3.
63 kg: Gazsi Máté 3.
76 kg: Gyenes Bence 3.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email