22_03_29_erdmost_nincskep

Hosszabb nyitvatartás, ügyintézés Mindenszentek hetében

22_03_29_erdmost_nincskep

Hosszabb nyitvatartás, ügyintézés Mindenszentek hetében

Változik az Ercsi úti temető nyitvatartása Mindenszentek hetében. Október 28-tól november 3-áig (azaz hétfőtől vasárnapig) gyalogosan 7-től 20 óráig, gépjárművel 8-tól 17 óráig menetünk be az érdi sírkertbe. Fontos tudni: a temető autóforgalmát önkormányzati rendelet szabályozza.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az előző évek gyakorlata alapján a temetőbe a fokozott balesetveszély miatt autóval behajtani nem lehet, kivéve a mozgásukban korlátozott személyeket, illetve az őket szállító járműveket. A be- és a kihajtás a Jolán utcai bejáraton át történik; az utcába az említett gépkocsik, illetve az ott lakók kivételével ezeken a napokon tilos behajtani. Az autóval érkező, behajtásra nem jogosult látogatók az Ercsi úti nagy parkolóban, illetve a sportpálya előtti parkolóban helyezhetik el autójukat.

Ezekben a napokban jelentősen megnő a temetőbe látogatók száma, a távolabbról érkezők ilyenkor hosszabbítják meg a lejárt sírhelyeket, és sokan vannak azok is, akik egy-egy elhunyt szerettük sírját keresik, vagy valamilyen más kérdésben tudakozódnának. A megnövekedett forgalomra való tekintettel meghosszabbítják a temetőgondnoki iroda nyitvatartását is: 28-án és 29-én az ügyintézők reggel 8-tól 16 óráig várják a látogatókat, a pénztár pedig 8-tól 15:30-ig tart nyitva. Október 30-án és 31-én az ügyintézésre 8-tól 18 óráig, a pénztári befizetésre 8-tól 17:30-ig lesz mód. November 1-jén és 2-án az ügyintézők 8-tól 20 óráig, a pénztár 8-tól 19:30-ig tart nyitva, 3-án pedig – a hét elejéhez hasonlóan – az ügyintézésre 8-tól 16 óráig, a befizetésre 8-tól 15:30-ig lesz mód.

A lejárt sírokra – az elmúlt évek gyakorlatához hasonlóan – idén is tájékoztató matricát helyezett ki a temetőgondnokság, de természetesen levélben is értesítették a hozzátartozókat. Sajnos, előfordul, hogy a matricákat egyik sírról a másikra ragasztják; ebben az esetben az irodához kell fordulni.

A temetőben ezekben a napokban nagyobb a forgalom, figyeljünk jobban oda értékeinkre.

Az Ercsi úti Sporttelep október 31. és november 2. között 20 óráig nyitva tart, a kijelölt parkolóhelyeket a temetőbe érkezők igénybe vehetik.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email