22_03_29_erdmost_nincskep

Hulahopp és palacsinta

22_03_29_erdmost_nincskep

Hulahopp és palacsinta

Családi sportnapot tartottak október 12-én a Vörösmarty gimnáziumban: a játékos vetélkedőkben a szülők is részt vehettek, egy csapatban a diákokkal.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Többéves hagyománya van már a VMG-ben a sportnapnak, de ez volt az első alkalom, hogy a szülők is bekapcsolódhattak a programba. Nem voltak külön csapatok; együtt játszott, sportolt szülő és diák, ami pedig a feladatokat illeti, a kő-papír-ollótól a hulahoppkarikás sorversenyig több jópofa megmérettetésen kellett bizonyítaniuk ügyességüket.

– Négy helyszínen szerveztünk programokat: a díszteremben játékos sportvetélkedővel, a tornacsarnokban röplabdakupával, az udvaron focibajnoksággal, a tornateremben pedig interaktív harcművészeti bemutatóval vártuk a gyerekeket és szüleiket. Emellett szerveztünk egy bicajtúrát is, a százhalombattai Duna-partra, és nem maradhatott el a pingpongbajnokság sem – mondta lapunknak Nagyné Solti Gabriella igazgatóhelyettes.

– Szerettük volna megmozgatni a gyerekeket, játékos formában és egy kicsit másképp, mint a testnevelésórákon – tette hozzá a tanárnő.

Aki elfáradt, az társasjátékozhatott, vagy részt vehetett a különféle osztályprogramokban – például a palacsintasütésben; ami, bár nem sport, de tudjuk: a tizenévesek nemcsak a mozgásban, hanem az evésben is nagyon eredményesek tudnak lenni.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email