22_03_29_erdmost_nincskep

A településért kell dolgozni

22_03_29_erdmost_nincskep

A településért kell dolgozni

Az ellenzéket nem a település sorsa érdekli, hanem olyan csomópontok létrehozása, amelyekkel meg szeretnék buktatni a kormányt – jelentette ki T. Mészáros András mai sajtótájékoztatóján, hozzátéve: a Fidesz–KDNP Érdért szeretne dolgozni, és a következő öt évben az lakóútépítésre szeretne fókuszálni.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Úgy látjuk: Gyurcsány emberei mindenfajta gátlást nélkülözve lehazudják a csillagot is az égről. Nem érdekli őket a település sorsa, fejlődése –  a gondolatuk az, hogy a településeken olyan csomópontokat hozzanak létre, amelyekkel a kormányt szeretnék megbuktatni. Mi meg vagyunk győződve arról, hogy a település sorsáért kell dolgozni, azokat az építkezéseket, amelyeket elkezdtünk, be kell fejezni, és újakat kell indítani – hangsúlyozta szombati, rendkívüli sajtótájékoztatóján T. Mészáros András polgármester.

– Az elkövetkező öt évünkben a legfontosabb programpontunk az útépítés. Itt a lakóutakra gondolok, hiszen az elmúlt időszakban nagyon sok fontos csomópontot, főútvonalat felújítottunk. Azt is nagyon fontosnak tartjuk, hogy az érdi gyermekek a városban járhassanak általános és középiskolába. Remélem, öt év múlva már azon fogunk gondolkodni, hogyan tudunk ide felsőfokú intézményt költöztetni – jegyezte meg T. Mészáros András.

– Az érdiek az elsők számunkra, ezért dolgozunk a következő öt esztendőben is. Arra kérek mindenkit, jöjjön el választani, és szavazatával erősítse a Fidesz–KDNP képviselőit – zárta szavait.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email