22_03_29_erdmost_nincskep

Hétvégi sportprogramajánló – október 4-6.

22_03_29_erdmost_nincskep

Hétvégi sportprogramajánló – október 4-6.

Hazai pályán vív rangadót az ÉRD, újoncot fogadnak a labdarúgók, a röplabdázók a kupában, a kosárlabdázók a bajnokságban kezdenek. A hétvége sportprogramja.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

KÉZILABDA

A dobogós helyezésekért küzdenek, ezért mindkét fél számára kulcsfontosságú mérkőzés lesz a K&H női kézilabda liga kilencedik fordulójából előrehozott ÉRD–Siófok KC rangadó. Részletes beharangozó ide kattintva olvasható!

K&H női kézilabda liga, 9. fordulóból előrehozott mérkőzés
10.05.,14.30:
ÉRD–Siófok KC (tv: M4 Sport)

LABDARÚGÁS

Az NB III Nyugati csoportjának kilencedik fordulójában az Érdi VSE október 6-án, vasárnap 14.30-kor az újonc Bicskei TC-t látja vendégül az Ercsi úti Sporttelepen. Részletes beharangozó ide kattintva olvasható! 

NB III, Nyugati csoport, 9. forduló
10.06., 14.30:
Érdi VSE–Bicskei TC

Az érdiek felnőtt női csapata a Pest megyei ¾ pályás másodosztály harmadik fordulójában, október 6-án, 10 órától a Nagykáta SE-t látja vendégül az Ercsi úton.

RÖPLABDA

A kupában kezdenek! A 2019/2020-as szezon első tétmérkőzését játssza október 5-én, 17 órától a Vörösmarty Mihály Gimnáziumban a Delta RSE Érd, amely a Magyar Kupa selejtezőjében az NB I-es Gödöllői RC-t látja vendégül.

Női röplabda Magyar Kupa, selejtező
10.05., 17.00:
Delta RSE Érd–Gödöllői RC

KOSÁRLABDA

Idegenbeli nyitány. Az új néven, VMG DSE-ként szereplő NB II-es érdi kosárlabdacsapat számára is megkezdődik az új idény. A harmadosztálynak számító NB II Közép A-csoportjában érdekelt együttes a nyitófordulóban a Szent Pál Akadémia-HSE otthonában kezd október 4-én, 19.30-tól.

Férfi kosárlabda NB II, Közép A-csoport, 1. forduló
10.04., 19.30:
SZPA-HSE–VMG DSE

VÍZILABDA

Az első fordulóban szabadnapos volt, így csak most kezdi a bajnoki évadot a BHSE-Érd serdülő vízilabdacsapata. A 2003-as vagy annál fiatalabbak korosztályában az érdiek a B-csoportban a BVSC-Zugló vendégeként játszanak október 5-én, 11 órától. A 2006-osoknál az érdiek már második mérkőzésüket vívják, hiszen szombaton délután 3-tól a Hajós uszodában csapnak össze az UVSE II-vel.

Budapesti Serdülő Fiú Bajnokság, Alapszakasz, B-csoport, 2. forduló, Szőnyi út, 10.05.
11.00:
Budapesti Honvéd SE-Érd–BVSC-Zugló

Budapesti Rusorán Péter Gyermek II. fiú bajnokság, Alapszakasz, B-csoport, 2. forduló, Hajós uszoda, 10.05.
15.00:
UVSE II–Budapesti Honvéd SE-Érd

BASEBALL

Rangos torna Érden! Idén már harmadszor rendezi meg nemzetközi tornáját az Érdi Baseball és Softball Club, amely október 4-én, 14.30-tól tart kupát. A viadalon az U13-as korosztályban az Érd Indians és Érd Dodgers mellett többek között lengyel, macedón, szerb és szlovák csapatok is részt vesznek, míg az U16-osoknál az érdiek egy csapata mellett itt is lesz szerb, lengyel, macedón, sőt, még német csapat is a mezőnyben. A korosztályok döntői vasárnap 13.30-kor kezdődnek a Mecset utcai pályán.

A program

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email