22_03_29_erdmost_nincskep

A további építő munka a választás tétje

22_03_29_erdmost_nincskep

A további építő munka a választás tétje

Szeptember végéig még folytatja a Fidesz-KDNP-Összefogás csapata a támogatói aláírások gyűjtését és további utcafórumokon szólítják meg a választópolgárokat. Az önkormányzati választáson minden szavazókörben két Fidesz-KDNP-Összefogás delegált lesz – jelentette be Simó Károly.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Egyre nagyobb az érdeklődés a Fidesz-KDNP-Összefogás pártszövetség utcafórumai iránt, amelyet a hónap elején hirdettek meg – számolt be róla sajtótájékoztatóján Simó Károly.

– Most már ott tartunk, hogy egy-egy utca közössége megkeresi jelöltjeinket, hogy szeretnének ilyet szervezni, örömmel teszünk eleget a felkérésnek. Ezeken a fórumokon ugyanis érdemi javaslatok hangzanak el a lakóktól, éppen ezért mindenkinek köszönjük a részvételt és az ötleteket – emelte ki a szóvivő. 

Úgy fogalmazott: „ismét bebizonyosodott, hogy a Fidesz-KDNP-Összefogás az egyetlen olyan csapat, amely valós, megvalósítható programmal rendelkezik Érd építésére. Nekünk van egyedül olyan programunk, ami már az elmúlt 10 évben bizonyított. Mi a várost akarjuk tovább építeni, míg a politikai ellenfeleink azt szeretnék, ha nem beszélnénk arról, hogy Érd épül.”

– Az elmúlt időszakban három iskola alapkőletétele történt meg, befejeződtek az óvodai beruházások, folyamatban van a szociális intézmény kialakítása, épülnek az utak, a csapadékvíz elvezető rendszerek. Mindenki azt mondja, hogy az elmúlt 10 évben eddig soha nem látott mértékben épült a város – tette hozzá Simó Károly. 

– Eddig csak a közösségi médiában fogalmaztak meg burkolt fenyegetéseket az érdi kulturális intézmények vezetőivel szemben, tegnap már a Közgyűlésen képviselőik nyíltan is meghirdették a kultúrharcot – fogalmazott a szóvivő.

Simó Károly azt is bejelentette, hogy az összes szavazókörben lesz két Fidesz-KDNP-Összefogás delegált október 13-án, akiktől azt kérik, hogy figyeljenek a választás tisztaságára. 

– Érden mind a 48 szavazókörben lesznek delegáltjaink a választás tisztaságának ellenőrzésére. Arra kérünk minden szavazatszámlálót, hogy egy dologra figyeljen: senki, semmilyen módon ne tehesse meg, hogy szabálytalanságot követ el. Arra kérünk mindenkit, hogy ha jogszabálysértést észlel, jelezze a körzet jelöltjének – hívta fel a figyelmet Simó Károly.

Az Érdi Fidesz szóvivője azt is kiemelte, hogy az elmúlt évek egyik legdurvább választási kampányát élik jelenleg az érdiek. 

– Az ellenzék számára a feljelentések jelentik a programot, más mondanivalójuk Érdről nincsen. Azt gondolom, a választási kampány nem a feljelentgetésekről kellene, hogy szóljon, hanem a programokról. Az érdi választási kampány igazi értelme és célja, hogy az érdi választók értesülhessenek arról, mi az, ami lehetséges, mi az, amit tennünk kell és mi az, ami következni fog Érd következő önkormányzatában – zárta szavait Simó Károly. 
 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email