22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: Rutinos rókák után fiatal titánok ellen

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: Rutinos rókák után fiatal titánok ellen

A DVTK elleni kupabúcsú ellenére az élvonalbeli együttes ellen nyújtott teljesítményre alapozhat a bajnokságban is az Érdi VSE, amely az NB III Nyugati csoportjának nyolcadik fordulójában, szeptember 29-én, 11 órától a Puskás Akadémia FC II vendége lesz.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Annyit leszögezhetünk, az elmúlt években rendre látványos, jó mérkőzést vívott egymással az Érdi VSE és a Puskás II. Az előző szezonban például a tavaszi 2–0-s érdi győzelem mellett Felcsúton számos fordulattal tarkított mérkőzésen hatgólos döntetlen született (3–3).

A 2017/2018-as idényben a PAFC II hazai pályán 4–0-s pofonba szaladt bele az érdiek ellen, de az érdi visszavágón revánsot vettek a felcsútiak (0–3).

A Puskás II jelenleg a tabella tizenegyedik helyén áll két győzelem és egy döntetlen mellett négy vereséggel. Igaz, hazai környezetben csupán a listavezető III. Kerülettől kapott ki, a Mosonmagyaróvárt és a Balatonlellét legyőzte. Az is sokat számíthat, hogy a felcsútiak nem voltak érdekeltek a múlt heti kupafordulóban, azaz két hetük volt a pihenésre és az Érdi VSE-re való felkészülésre.

– Elég jó szájízzel fejeztük be a múlt heti meccset, annak ellenére, hogy nem sikerült a bravúr. De azt nem szabad elfelejteni, hogy a mostani egy teljesen más meccs lesz,

rutinos rókákkal játszottunk, most pedig fiatal titánokkal fogunk. Mindkét csapat próbál focizni, úgyhogy elméletileg egy jó mérkőzésre van kilátás. Azon fog múlni, melyik csapat tudja jobban ráerőltetni a másikra az akaratát

– fejtette ki várakozásait Limperger Zsolt.

Amennyiben valóban nyílt, bátor focit játszik majd mindkét együttes, sokat számíthatnak a stabil védelmek.

– A Lipót elleni mérkőzésen lekontráztak minket, ezen kell nekünk javítani, mert a Diósgyőr ellen is kontrából kaptunk gólt. Mindenki erre játszik ellenünk, úgyhogy nagyon figyelnünk kell rá, hogy a labdavesztéseknél melyik zónában tartózkodik a védősor. Le kell minimalizálni a veszélyes zónában eladott labdák számát, mert mindegyik csapat abból él ellenünk – jegyezte meg az Érdi VSE vezetőedzője.

A szeptember 29-én, 11 órakor kezdődő Puskás Akadémia FC II–Érdi VSE mérkőzést Héra Csanád vezeti, segítői Bertalan Dávid és Nagy Alex lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 8. forduló
09.29., 11.00:
Puskás Akadémia FC II–Érdi VSE

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email