22_03_29_erdmost_nincskep

ÉNFeszt: Tömjük meg a „csapatáskát”

22_03_29_erdmost_nincskep

ÉNFeszt: Tömjük meg a „csapatáskát”

Brand, kreativitás, tehetség és érzékenység – a közönség igényeire és a zenei trendekre. Kb. ezekkel a hozzávalókkal lehetne magyarázni a The Biebers sikerét.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A zenekar frontembere az a Puskás Peti, aki ha nem épp bieberseskedik, akkor színészkedik, vagy műsort vezet, vagy tehetségeket zsűriz. Annak idején nagyon jól ráérzett arra, hogy brandet kell építeni egy név, egy zenekar köré, amihez nem árt, ha használják a közösségi média különböző felületeit is. És közben arról sem feledkeznek el, hogy élő, hús-vér embereknek zenélnek, próbálnak hát alkalmazkodni a közönség igényeihez is. Ezért váltottak az előbb angol nyelvű dalokról magyarokra, mert így több emberhez eljut a szövegük – és annak értelme –, amivel így sokkal könnyebben lehet azonosulni, és akár egy koncerten a The Biebersszel együtt teli torokból énekelni.

De ne feledkezzünk meg a „másik” Puskás fiúról, Puskás Daniról sem, aki szintén meghatározó, alapító tagja az együttesnek. A billentyűs-zeneszerző DJ-ként kezdte, később az IMPROnak köszönhetően kezdett zeneszerkesztést, zeneszerzést, hangszerelést tanulni. Ő azt vallja, a The Biebers frissen bekerült tagjai mozdították ki a megszokott hangzásvilágából. Bátyja viszont éppen neki köszöni, hogy mindig jön, és hozza az
új ötleteit. Akár így, akár úgy van, a zenekarnak nagyon jól áll a ’80-as, 90-es évekből hozott és a mába ültetett elektronika. Értékrendjük meg csak még szimpibbé teszi őket, hiszen akár a rászorulók számára gyűjtenek adományt, akár a környezetvédelemről van szó, ők mindkettőnek aktív élharcosai. Legutóbb Minden este című dalukban Curtist vették rá, hogy a szenvedélybetegségről zenéljen velük. „Nem konkrétan Curtis dolgaival kapcsolatban kutahttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpg a kérdést. Tény, hogy ő ihletett, és ehhez a legjobb dolog, ami történhetett, hogy ő is részese lett a dalnak, abszolút kiegészít bennünket” – mondta el erről Peti.

Szeptember 7., 15.30, Főtér

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email