22_03_29_erdmost_nincskep

ÉNFeszt: Meglepetés flashmob a Masters SE-től

22_03_29_erdmost_nincskep

ÉNFeszt: Meglepetés flashmob a Masters SE-től

A Masters Sportegyesület immár tíz éve táncoltatja meg az érdi gyerekeket, fiatalokat és évről évről fellépnek az Érdi Napokon is. Idén is meglepetés flashmobbal és akrobatikus rock and roll bemutatókkal készülnek a múzeumkertben.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A tavalyi Érdi Napokon egy hip-hop koreográfiával készült a Masters Sportegyesület, de ezúttal valami mást mutatnak majd a közönségnek – tudtuk meg Sárdi Anitától, az egyesület szakosztályvezetőjétől.

– Mivel az egyesületünk akrobatikus rock and roll szakterületen táncoltatja meg a gyerekeket, így arra gondoltunk, hogy most ebből adnánk egy kis ízelítőt a közönségnek. A produkció pedig attól is különleges lesz, hogy nagyon sok gyereket szeretnénk bevonni a programba. Emellett egy drónnal is felvételt készítünk majd a flashmobról – mondta el lapunknak a szakosztályvezető, aki azt is hozzátette, hogy ebben az évben is fellépnek tanítványaik a múzeumkertben, ahol bemutatják versenykoreográfiájukat a közönségnek. Az egyesület tíz éve működik Érden, jelenleg 400 táncossal foglalkoznak, akik közül körülbelül ötvenen versenyeznek. Ettől az évtől kezdve az iskolák mellett az érdi óvodákban is elindítanak majd tanfolyamokat a kisebbeknek.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email