22_03_29_erdmost_nincskep

T. Mészáros András az első hivatalos jelölt

22_03_29_erdmost_nincskep

T. Mészáros András az első hivatalos jelölt

Érden elsőként T. Mészáros András és csapata vált hivatalos jelöltté, miután a jelenlegi városvezetőt a Helyi Választási Bizottság az októberi önkormányzati választásra nyilvántartásba vette, mint a Fidesz-KDNP-Összefogás közös jelöltjét. A támogató aláírások gyűjtését a továbbiakban is folytatják.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

T. Mészáros András, a FIDESZ – Magyar Polgári Szövetség, a Kereszténydemokrata Néppárt, és az Összefogás Egyesület polgármesterjelöltje augusztus 26-án adta le az ajánlóíveket a helyi választási irodán – tudtuk meg Mecsériné dr. Szilágyi Erzsébettől, a választási iroda vezetőjétől. A helyi választási bizottság augusztus 27-én megtartott ülésén döntött T. Mészáros András, valamint a fenti jelölő szervezetek 12 egyéni választókerületi képviselőjelöltjének nyilvántartásba vételéről.  
Az ajánlásokat tartalmazó ajánlóíveket szeptember 9-én, 16 óráig lehet átadni a választási irodának, a helyi választási bizottság legkésőbb a bejelentésüktől számított negyedik napon veszi nyilvántartásba a jelölteket.  

T. Mészáros András lapunknak elmondta, hogy a továbbiakban is találkoznak és beszélgetnek majd az érdiekkel.

– A kampány legfontosabb feladatát sikerrel teljesítettük, a szükséges számú ajánlások többszörösét adtuk le. Mostantól az érdiekkel való találkozásokra koncentrálunk, a következő hetekben Érd számos pontján szervezünk beszélgetést az emberekkel, mert hisszük, hogy csak közösen építhetjük Érdet – mondta el lapunknak T. Mészáros András.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email