22_03_29_erdmost_nincskep

Érd nyerte a Megyei Jogú Városok Sporttalálkozóját

22_03_29_erdmost_nincskep

Érd nyerte a Megyei Jogú Városok Sporttalálkozóját

Idén a tavalyi második helyezett Szekszárd adott otthont a Megyei Jogú Városok Sporttalálkozójának, melyen – története során először – Érd diadalmaskodott.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Huszonkét csapat részvételével zajlott le a Megyei Jogú Városok Országos Sporttalálkozója, amelyet ezúttal Szekszárd rendezett. A viadalon természetesen az előző évi bronzérmes Érd is elindult.

A verseny – a hagyományok szerint – a megnyitó napján egy városismereti vetélkedővel indul, amely idén azért volt különleges, mert ezúttal egy bűntényt kellett megoldaniuk a versenyzőknek Szekszárd nevezetességeinek segítségével – számolt be róla az érdi csapatot szervező sportreferens, Havril Károly.

A találkozó másnapja volt az igazi versengésé, s a szervezők néhány elemen változtattak, így idén a darts volt az egyik esemény, s bizonyos idő alatt kellett minél több pontot elérniük a párosoknak. Ez pedig Tornai Tibor és Endrődi Krisztina párosának sikerült a legjobban és megnyerték a számot.

Emellett városi öttusában Kéri Lászlóné, Horváth Andrea, dr. Szabó Péter és Havril Károly kvartettje második helyen végzett, míg strandröplabdában Horváth Anikó, Bojtárné Huff Melinda és Gurubi Flórián révén harmadik helyen végeztek az érdiek.

Minifociban a 10×20 méteres pályán a két férfiből és egy nőből álló csapatok között Mórás Zsolt, Bíró Attila, Mészáros Mihály és Bihari Viktória együttese a tizenötödik helyet szerezte meg.

A vízi öttusában Varga István, Vargáné Gazdag Erika, Nagy Nikolett és Havril Koppány pedig tizedik helyen végzett.

Az összesített eredmények alapján Érd szerezte a legtöbb pontot a különböző versenyszámokban, így Debrecent és Pécset megelőzve állhatott a dobogó legmagasabb fokára.

A győzelemmel Érd elnyerte a következő évi Megyei Jogú Városok Sporttalálkozójának rendezési jogát.

A versenyen résztvevő csapatokban köztisztviselők, hivatali dolgozók, illetve az önkormányzathoz tartozó személyek, közalkalmazottak vehetnek részt.

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email