Még lehet jelentkezni a tárnoki lecsófőző versenyre

Augusztus 31-én immár kilencedik alkalommal szervezik meg a nyárbúcsúztató lecsófesztivált Tárnokon, a vasútállomás melletti sportparkban. Délelőtt gyerekprogramokkal várják a családokat, a főzőversenyre pedig még augusztus 27-ig lehet jelentkezni.

A program műsorvezetője Abaházi Csaba lesz, aki egész nap a nézőközönséget is bevonva gondoskodik majd a hangulatról – tudtuk meg Szanyi Nikolettától, a Heinrich Antal Ház közösségi színterének megbízott vezetőjétől.

– Lesznek helyi fellépőink is, a főzőverseny ideje alatt tárnoki ütősegyüttest hallgathatunk a színpadon, illetve a Stereo zenekar fog dalokat játszani a közönségnek. 14 és 15 óra között a zsűrizésre készülünk, 15 órakor pedig eredményt hirdetünk – mondta el az Érd FM 101.3 riporterének Szanyi Nikoletta.

A közösségi színtér megbízott vezetője azt is hozzátette, hogy a lecsófőző versenynek három helyezettje lesz és kiosztanak majd egy közönségdíjat is.

– Erre az időszakra esik a testvérvárosi találkozónk is, ami augusztus 29-én indul a településünkön, Csíkmadarasról és Csallóköztárnokról várunk vendégeket. Ők is indulnak majd a 31-ei főzőversenyen, azt a napot kint töltik velünk a sportparkban – mondta el Szanyi Nikoletta.

Az Érd FM 101.3 riporterének interjúját itt hallgathatják meg:


 

Kapcsolódó cikkeink

További cikkeink