22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: lehetőséget kaptak a próbázók

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: lehetőséget kaptak a próbázók

Háromszor harmincperces mérkőzést játszott az első két harmadban jobbára próbajátékosokkal kiálló Érdi VSE a Nimród FC-vel.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

 

Gyors gólváltással indult a budapesti harmadosztályból egy szintet ugró Nimród FC elleni, nyári második edzőmeccse az Érdi VSE-nek, hiszen a háromszor harmincperces mérkőzés első momentumaként egy védelmi figyelmetlenség után Jánossy Barnabás vette be az érdi kaput (0-1), de erre a próbázó Panait Soma azonnal válaszolt (1-1). A Panait mellett öt további fiatal próbajátékos és az igazolt játékosok jól érezhetően még nem volt meg az összhang, azonban a hazaiak így is fölényben játszottak.

A második harmadra négy helyen változtatott Limperger Zsolt, Bálint Ábel, Pintér Olivér, Nagy Dávid és Golda András érkezett. A játék is megváltozott, hol Pintér Olivér, hol Bálint Ábel, hol Szabó Levente próbálkozott lövéssel, míg Kocsis Marcell egy kapufáig jutott, miközben a fővárosiak teljesen beszorultak saját térfelükre. A játékrész derekán pedig Kalmár Domonkos ballábas lövését kellett hárítania a vendégek kapusának, míg Pintér Nikola lökete nem sokkal kerülte el a kaput. A harmad utolsó öt percében meglett a második érdi találat is, amikor Szabó Levente jobboldali szöglete után Kocsis Marcell vette be közelről a Nimród kapuját.

A záró harminc percre az addig tréningező első csapatot küldte be Limperger Zsolt. Az első csapat pedig hamar kihasználta a fölényt, amikor Németh Gábor beadása után a kapusról kipattanó labda Mojzer György elé került, aki pedig a kapuba passzolt (3-1). Két perccel később pedig Koós Gábor életerős lökete is kijött a kapusról, amelyet pedig Gera Dávid pofozott be (4-1). Újabb néhány perc elteltével meglett az ötödik érdi gól is, Májer Gergő beadását Mojzer váltotta gólra becsúszva (5-1). Az utolsó tíz percre érve Bozsoki Imre fejesét követően Mojzer György közvetlen közelről szerezte meg egymaga harmadik, csapata hatodik gólját (6-1). A hajrában még Nagy Richárd is lehetőséget kapott, s ugyan akadtak még további érdi helyzetek, de végül maradt az ötgólos különbség.

Az Érdi VSE legközelebb július 13-án, 10 órától az NB II-be feljutó Szeged-Csanád Grosics Akadémia vendégeként játszik edzőmérkőzést Gyulán.

Felkészülési mérkőzés
Érdi VSE-Nimród FC 6-1 (1-1, 2-1)
Érdi VSE: Kertész F. – Kalmár, Pallagi, Csiszár, Pintér N. – Panait, Gál O., Csala – Szabó L., Kocsis M., Balogh Á.
Csereként pályára léptek: Bálint Á., Pintér O., Golda, Nagy D., Májer, Bozsoki, Németh G. V., Melczer, Koós, Gera, Mojzer, Pál Sz., Nagy R.
Vezetőedző: Limperger Zsolt
Nimród FC: Major – Finta, Novák B., Könczey B., Halász D. – Könczey Zs., Soóky D., Halász G. – Endrődi Jánossy, Haraszty
Csereként pályára léptek: Kaczor, Gendur, Tóth N., Soóky L., Ladányi
Edző: Némedi Tamás
Gól: Panait (2.), Kocsis M. (56.), Mojzer (67., 74., 81.), Gera D. (69.), ill. Jánossy (1.)

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email