22_03_29_erdmost_nincskep

Autót rabolt, majd fizetés nélkül tankolt

22_03_29_erdmost_nincskep

Autót rabolt, majd fizetés nélkül tankolt

Az Érdi Rendőrkapitányság eljárást folytat egy 36 éves férfi ellen, aki kedden éjjel fél tizenegy körül elrabolt egy autót a Csanád utcában, a tulajdonos szeme láttára. A rabló megállt egy benzinkútnál, tankolt, majd fizetés nélkül elhajtott, és majdnem elütötte a benzinkutast. VIDEOVAL!

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A nyomozás adatai szerint Sz. János július 2-án éjjel fél tizenegy körül az érdi Csanád utcában beült egy járó motorral álló Opel gépkocsiba. A tulajdonos a jármű vezetőoldali ajtajához futott, benyúlt a lehúzott ablakon, megragadta a 36 éves férfi ruháját. Sz. János ekkor nagy sebességgel elindult, a tulajdonost az autó mellett húzta. A férfi az elsődleges adatok szerint nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

Sz. János, miután megszabadult az autó tulajdonosától, egy érdi benzinkútra hajtott, ahol tankolt, majd fizetés nélkül távozott. A benzinkút alkalmazottját, aki megpróbálta megakadályozni, hogy elhajtson, majdnem elütötte. 

A rendőrök a férfit a bejelentést követő 20 percen belül az Iparos úton megállították, elfogták és előállították az Érdi Rendőrkapitányságon, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email