22_03_29_erdmost_nincskep

Indul a csatornatársulat vagyonának szétosztása

22_03_29_erdmost_nincskep

Indul a csatornatársulat vagyonának szétosztása

Elkezdődhet a csatornatársulati tagok fel nem használt közös vagyonának szétosztása. A társulat erről tértivevényes levélben is tájékoztatja a lakosokat, mellékelve egy visszaküldendő adatlapot. Az elszámolással kapcsolatban bővebb információt a társulat ügyfélszolgálata nyújt.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Érdi Csatornamű Társulat Elszámoló Bizottsága lezárta az adminisztrációs folyamatot, így elkezdődhet a társulati tagok fel nem használt közös vagyonának szétosztása – jelentette be szerdai sajtótájékoztatóján T. Mészáros András polgármester. Mindenki, aki teljes egészében befizette a hozzájárulást, a fel nem használt összeg arányos részét megkapja – ez 13850 forintot jelent. Ehhez annyit kell tennie, hogy az itt letölthető adatlapot és nyilatkozatot a megadott határidőn belül visszaküldi. Aki nem tudja letölteni, kinyomtatni az említett dokumentumot, annak sem kell aggódnia: a társulat tértivevényes levélben minden tagját értesíti, és ez a levél az adatlapot is tartalmazza majd – emelte ki T. Mészáros András, megjegyezve: az elszámolással lezárul az elmúlt húsz év talán legnagyobb országos csatornázási és környezetvédelmi beruházása.

– Az elszámolás ideje alatt folyamatosan működik a társulat ügyfélszolgálata, további információkat tőlük kérhetnek és kaphatnak az érdeklődők – tette hozzá T. Mészáros András.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email