22_03_29_erdmost_nincskep

Induljon lóháton a nyár!

22_03_29_erdmost_nincskep

Induljon lóháton a nyár!

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel a Simonpuszta Nemzeti Lovas és Hagyományőrző Egyesület ismét megrendezi nyárindító gyermekfesztiválját szombaton, amikor is egész napos ingyenes programokkal és előadásokkal várják a családokat.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

„A gyerekek számára a lovaglás egyrészt élmény, másrészt testmozgás, harmadrészt pedig felelősségtudatra, koncentrációra és odafigyelésre nevelő tevékenység”, írja a Simonpuszta Nemzeti Lovas és Hagyományőrző Egyesület közleményében, éppen ezért a programok megszervezésekor az volt a céljuk, hogy mindenki megismerkedhessen a lovakkal, a lovas sporttal és hagyományokkal.

Ennek megfelelően az újonnan átadott Nemzeti Lovaskultúra Központ idén 3 helyszínen várja programokkal az érdeklődőket. A rendezvénytéren lovas színházi előadások, kutyás bemutatók, interaktív gyermekfoglalkozások, lovagi torna, intézkedéstaktikai bemutató várja az érdeklődőket. A lovas versenypályán a Magyar Lovas-szabadidősport Szövetség hivatalos versenyszámai tekinthetők meg.  Kézműves foglalkozások és kézműves vásár, körhinta, légvár és játszóház is várja majd egész szombaton a kicsiket és nagyokat. A nap fénypontja pedig minden bizonnyal a Pintér Tibor vezette Nemzeti Lovas Színház Kincsem c. musicale lesz majd.

Bányavölgyi Donáta, az egyesület kommunikációs munkatársa az Érd FM 101.3-nak beszélt részletesebben a programokról:


Tervezett programok a rendezvénytéren:

11:00    Kapunyitás

14:00    Mese Musicalek Lóhátról

15:00    Díjugrató bemutató

15:30    Lovagi torna

16:20    Őrző védő interaktív kutyás bemutató

17:10    Intézkedéstaktikai bemutató

18:00    Póniparádé

19:30    Nemzeti Lovas Színház: Kincsem c. musical

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email