22_03_29_erdmost_nincskep

Nemsokára kész a rendelő

22_03_29_erdmost_nincskep

Nemsokára kész a rendelő

Hamarosan befejeződik a sasvárosi háziorvosi rendelő építkezése – jelentette be szerdai sajtótájékoztatóján T. Mészáros András. A polgármester elmondta: ezzel lezárul az érdi házi- és gyermekorvosi rendelők 2007-ben elkezdett felújítási programja.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

– A Fehérvári–Bagoly utcák sarkán lévő épületben két háziorvosi, két gyermekorvosi rendelő, a védőnői szolgálat, valamint gyógyszertár, polgárőr-iroda kap majd helyet, sőt, kialakítanak egy közösségei teret is – mondta a polgármester. (Mint korábban megírtuk: a régi, Bölömbika utcai rendelőépületet az orvosok átköltözése után lebontják, és a tervek szerint játszóteret alakítanak majd ki a telken.)

Nemcsak a háziorvosi rendelők, hanem a szakorvosi rendelőintézet is megújult az elmúlt bő egy évtizedben: első ütemben egy új szárnyat kapott az épület, most pedig befejeződik a Dr. Romics László Egészségügyi Intézmény régi szárnyának teljes felújítása is.
– Mondhatni, egy kis kórház áll az érdiek és a környéken élők rendelkezésére: több mint huszonhét szakma, teljesen új diagnosztikai eszközök és gépészet fogadja a pácienseket. A sürgősségi ellátás, illetve az egynapos sebészet már több éve működik a rendelőintézetben. Reméljük, az átalakításokkal eleget tudunk tenni az itt élők egyre növekvő számából következő igényeknek, és jóval magasabb szinten tudjuk kiszolgálni őket – hangsúlyozta a polgármester.

T. Mészáros András nagyon sikeresnek nevezte a múlt szombaton rendezett szomszédünnepet. Elmondta: ez volt az első alkalom, amikor Takács Éva parkvárosi lakos kezdeményezésére az egész városra kiterjedően megszervezték, és nagyon jól sikerült a program: huszonnyolc helyszínen gyűlt össze és mulatott, beszélgetett a szomszédság.

– Tizenhárom helyszínt tudtam meglátogatni, és elmondhahttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpg: mindenhol nagyon sikeres volt a kezdeményezés, és aki részt vett rajta, elmondta, hogy szeretnék jövőre is megrendezni. Úgy gondolom, ennek nincs akadálya, és azt a támogatást, amit most, az első alkalommal felajánlottunk – tányérok, poharak, lufik, néhány helyen asztal és pad biztosítása –, a jövőben is biztosítani tudjuk. Reméljük, akár ősszel, akár jövő nyáron egyre többen rendeznek majd szomszédünnepet – zárta szavait T. Mészáros András.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email