22_03_29_erdmost_nincskep

Karate: a sírból hozta vissza a vb-indulás esélyét

22_03_29_erdmost_nincskep

Karate: a sírból hozta vissza a vb-indulás esélyét

Szinte már lemondott részleges szalagszakadása után a chilei junior világbajnokságon való indulásról, ám mégis kijutott az eseményre az MTK Budapest érdi karatékája, Botos Botond.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A juniorkorú versenyző az idei évben a Koroibosz SE beolvadása után került az MTK-hoz, ahol továbbra is az eddig megszokott stábbal dolgozik, ám idényét beárnyékolta, hogy februárban részleges szalagszakadást szenvedett, emiatt már szinte mindenki lemondott arról, hogy Botos Botond ott legyen a chilei korosztályos vb-n.

Kivéve Botos Botondot, akinek annyira jól sikerült a rehabilitációja, hogy a vártnál jóval hamarabb felépült és már az újpesti magyar bajnokságon is elindulhatott. Mi több, miután megnyerte a viadalt a 76 kilogrammosoknál, három kvalifikációs pontot is szerzett, ami rendkívül fontos volt, hiszen sérülése miatt több pontszerző versenyen sem tudott elindulni.

Ez a három pont pedig kulcsfontosságúnak bizonyult, hiszen beérte nagy riválisát pontok tekintetében, így múlt szerdán úgy nevezett szétmérkőzésen döntötték el, ki utazik a vb-re.

A három összecsapásból álló találkozó első meccsét Botos elvesztette, de a következő kettőt megnyerte, így szinte csodával határos módon ott lehet a chilei junior világbajnokságon!

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email