22_03_29_erdmost_nincskep

Hétvégi sportprogram-ajánló – június 1-2.

22_03_29_erdmost_nincskep

Hétvégi sportprogram-ajánló – június 1-2.

A Komárom ellen zárja az évadot az Érdi VSE férfi NB III-as és megyei felnőtt női labdarúgó csapata is. Emellett a Delta ifjúsági fiú és serdülő lány csapata is hazai pályán szerepel, a tollaslabdázóknak, a sakkozóknak és a softballosoknak is versenye lesz a hétvégén.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

LABDARÚGÁS

Akár két csapat is érmes lehet! Az egyik, az Érdi VSE biztosan megkapja ezüstérmeit a hétvégi záró kör után, míg a másik, a Komárom VSE a bronzért van versenyben a Puskás Akadémia FC II-vel. Az NB III Nyugati csoportjának 30., utolsó fordulójában az érdiek június 2-án, 17.30-tól játszanak az Ercsi úti Sporttelepen a Komárommal. Részletes beharangozó ide kattintva olvasható!

NB III, Nyugati csoport, 30. (utolsó) forduló
06.02., 17.30:
Érdi VSE–Komárom VSE

Az NB III-as együttes mellett a felnőtt női csapat ugyancsak a Komárom ellen zárja az idényt a Pest megyei női 3/4 pályás bajnokság nyugati csoportjának felsőházi rájátszásában június elsején, délután 17 órától Komáromban.

Pest megyei női ¾ pályás bajnokság, Nyugati csoport, felsőház, 10. (utolsó) forduló
06.01., 17.00:
Fortuna SE-Komárom–Érdi VSE

RÖPLABDA

A Delta RSE Érd ifjúsági fiú csapata a 16-19. helyért a Pénzügyőr SE-vel, illetve a PTE-PEAC-cal csap össze a VMG-ben szombaton, míg ugyanezen a helyszínen vasárnap a serdülő lányok számára rendeznek tornát az OSB 17-20. helyeiért a TFSE-Budai, a fehérvári Felsővárosi Fésüs RAF és a TRSE részvételével.

dr. Tarnawa Ferdinánd U19 Országos Ifjúsági Bajnokság, 16-19. helyért, Érd, Vörösmarty Mihály Gimnázium, 06.01.
10.00:
Pénzügyőr SE Debrecen–Delta RSE Érd
11.30: Pénzügyőr SE Debrecen–PTE-PEAC
13.00: Delta RSE Érd–PTE-PEAC

Szalayné Sebők Éva U17 Országos Serdülő Bajnokság, I. osztály, 17-20. helyért, Érd, Vörösmarty Mihály Gimnázium, 06.02.
10.00:
TFSE-Budai–Delta RSE Érd
11.30: TRSE–Felsővárosi Fésüs RAF
13.00: TFSE-Budai–TRSE
14.30: Delta RSE Érd–Felsővárosi Fésüs RAF
16.00: Felsővárosi Fésüs RAF–TFSE-Budai
17.30: TRSE–Delta RSE Érd

TOLLASLABDA

Az Érdi VSE tollaslabdázói is lezárják az évadot, hiszen június elsején, reggel 9-től rendezik meg a NAAAAGY ÉVADZÁRÓ CSOKI KUPÁT a Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában. A verseny részletei ide kattintva érhetőek el!

BASEBALL

Nemzetközi softball tornát rendeznek hétvégén Érden. Az Érdi Baseball és Softball Team SE a női Európaligában rendez tornát az ófalusi pályán, ahol két szlovák, egy cseh, egy horvát és az érdieken kívül még két budapesti csapat lesz érdekelt.

SAKK

A sakkozók számára is fontos verseny lesz hétvégén, hiszen az Érdi VSE Érd Megyei Jogú Város Idősügyi tanácsával közösen rendezi meg a 2019-es év szenior sakkversenyét, amellyel párhuzamosan kerül megrendezésre a XI. Minaret Kupa nyílt, rapid sakkverseny is az Ercsi úti Sporttelepen. A versenykiírás itt érhető el! 
 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email